5 канал підписав угоду з Анною Безулик

25 Серпня 2010
21078
25 Серпня 2010
18:07

5 канал підписав угоду з Анною Безулик

21078
5 канал підписав угоду з Анною Безулик

5 канал підписав угоду про співпрацю у новому телевізійному сезоні з Анною Безулик. Про це повідомила прес-служба телеканалу.

 

Анна Безулик виступить автором і ведучою соціально-політичного ток-шоу, формат якого та остаточна назва зараз перебувають на стадії доопрацювання автором проекту.

 

На думку шеф-редактора 5-го каналу Володимира Мжельського, певні зміни в проекті покращать показники і дозволять каналу залучити нову аудиторію.

 

Нагадаємо, у минулому сезоні (з березня 2009 року до березня 2010 року) на 5-му каналі виходило ток-шоу «Я так думаю з Анною Безулик», яке виробляв продакшн «Українська медійна група» (УМГ) Бориса Фуксмана. Останній випуск програми вийшов 18 березня - цього дня завершився контракт 5-го каналу з УМГ, який так і не був продовжений.

 

До червня 2008 року Анна Безулик вела ток-шоу «Я так думаю» на «1+1». Після цього вона провела кілька випусків вікторини «100% Україна» на «1+1», яку було закрито, а Анну Безулик звільнено.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21078
Читайте також
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
petroniy
4992 дн. тому
Потусовавшись несколько месяцев на кухне с пустым холодильником в качестве безработной Безулик из стадии "без ума" перешла в стадию "с умом". Напрасно надеетесь на ее шоу, свободное от джинсы и полит.заказухи. КУШАТЬ ВСЕГДА ХОЧЕТСЯ!
petja
4995 дн. тому
Анно, нарешті дочекався вашого повернення! Щасти!
Послезавтра
4995 дн. тому
Некоторые непотопляемые
Svitlana
4996 дн. тому
Для "Введіть ім'я". Ви або заздрісник, або недалека людина. Аня для нинішньої влади буде міною уповільненої дії. Успіхів вам, Анно!
name is
4996 дн. тому
Введіть ім'я "Толстячок"
Введіть ім'я
4996 дн. тому
"Ее программа и в прошлом формате брала лучшие цифры на канале! " - да что вы! Не знаю что она там брала - но её "шоу" - для тек кто фанатеет от "Поле Чудес"
Юрій Фінклер
4996 дн. тому
За умов Януковича будь-який ефір наживо є на вагу золота!
ldec
4996 дн. тому
Мжельский совсем не видит берега со своими двусмыссленными заявлениями? Ее программа и в прошлом формате брала лучшие цифры на канале! Им на Безулик надо милиться, а не тупые заявления делать.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду