Анна Безулик провела останній ефір на 5-му каналі

18 Березня 2010
20050
18 Березня 2010
23:59

Анна Безулик провела останній ефір на 5-му каналі

20050
Анна Безулик провела останній ефір на 5-му каналі

18 березня програма «Я так думаю з Анною Безулик» вийшла востаннє на 5-му каналі. Про це наприкінці ефіру повідомила сама ведуча.

 

За її словами, цього дня в проекту завершився контракт з 5-м каналом. «Це означає, що це був останній випуск у цьому сезоні», - пояснила вона.

 

Анна Безулик подякувала 5-му каналу, «Українській медійній групі» (продакшн, що виробляв програму), творчій групі проекту і глядачам.

 

Прощаючись, ведуча сказала: «До зустрічі», пообіцявши повідомити додатково, коли, де і як відбудеться наступна зустріч.

 

Останній ефір «Я так думаю з Анною Безулик був присвячений подіям довкола призначення Дмитра Табачника міністром освіти. Учасниками проекту були Дмитро Табачник і Володимир Полохало, а також Володимир Корнілов, Андрій Єрмолаєв, Мирослав Попович, Володимир Панченко, Станіслав Ніколаєнко та інші експерти. З журналістів у студії були присутні Олександр Харченко, Лариса Івшина, Валерій Калниш, Вікторія Сюмар.

 

Нагадаємо, що попередньо про розставання «Я так думаю з Анною Безулик» і 5-го каналу повідомляла «Дуся».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20050
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Это хорошо
4603 дн. тому
Ну наконец! Вести дискуссии не умеет. Цель дискуссии не хочет достигать. Просто любит показаться перед людьми.
german
5156 дн. тому
Герман насправді не Анна і не Ганна, вона Галина Стеців. А по другому шлюбу - вже Анні Герман (для тих, кому в районі 50 - звучить, була така польська співачка). Це унікальна людина - так само, як і Шуфрич з Табачником може годинами безупинно віяти словесну полову, вигадуючи цифри і факти буквально на ходу, з колосальним апломбом. Лев Троцький у спідниці, тільки той був щначно більш освічений і більше любив Україну, хоча і дивною любов"ю...
Михаил
5156 дн. тому
Вот это сюрприз. Неужели Порошенко до такой степени готов сотрудничать с новыми властями, что ликвидирует лучшую свободную программу в Украине?
Г.Б.
5156 дн. тому
Буквы и числа руководят миром. Не верите? Над нынешним поведением в медиа пространстве гранд-дамы президентской администрации Анны Герман дамокловым мечом висит ее коплекс. Понять можно. Родилась смышленая девчушка в провинции Ганнусей Стецькив. Затем супружество с сыном ответственного львовского гебиста Коровицыным. Согласитесь, с такой фамилией делать карьеру можно было только в компартийных органах или в КГБ. Собственно, Ганнуся там и преуспевала: сначала по гебешно-партийной разнарядке была выбрана самым молодым на весь Союз делегатом на Сьезд журналистов СССР. Затем направлена была на "Радио Свобода" агентом влияния. Cледующая командировка - агентом влияния к Виктору Януковичу. Вернемся к истоками большого пути. За очередным супругом, с дипломатическим образованием господином Германом Ганна-Анна Стецькив-Коровицына ухаживала настойчиво, утверждая, что от него ей, прежде всего, нужна звучная, красивая фамилия (способствовала слава польско-советской певицы Анны Герман). Думается, если бы в Украине настали чрезвычайно счастливые для украинского народа времена - окончательный приход к власти ставленников право-экстремистской иудейской секты Хабад - Ганна-Анна Стецькив-Коровицына-Герман подыскала бы очередного супруга, теперь уже с фамилией, как минимум, Рабинович. Вдруг, завоюют Украину китайцы, и тут не растеряется. Мужчин в Поднебесной на 12 процентов больше, чем женщин, что облегчит поиски для гранд-дамы очередного ее "паровоза" с политически правильной фамилией. Украина в предчувствии славы. Возможно, в результате матримониально карьерных усилий родится в мире «вечный жид Агасфер», но теперь уже женского рода.
Объективный
5156 дн. тому
Удивительно, как редкие(исключительно редки) органичные люди исчезают из украинского эфира. А на их место появляются клоуны типа Михина на Интере. Очень жаль! Уважение и поддержка Анне. Она — профессионал. И по этой части, к ней предъвить что — либо тяжело. Неужели breez прав. Если так, то скоро на всех каналах действительно будет сплошной бенкендорфизм с главной унифицированной и единой передачей на всю Украину, типа последнего провального(по качеству) вайпаута , для дальнейшей и всеобщей дебилизации населения. Я был большим поклонником Анны Герман, но первые шаги(не учитывая Безулик), вызывают большое разочарование.
znayu
5156 дн. тому
Breeze! Ні, Герман ні до чого, - просто Фуксман не хоче платити "5 каналу" - читайте подробиці на сайті "Дуся", вам же спеціально посилання в тексті червоним виділили! http://dusia.telekritika.ua/Podkidysh/13362
Breeze
5156 дн. тому
Питання до тих, хто знає - чи справді закінчився контракт з Безулик чи (наскільки мені відомо) Безулик звільняють на вимогу Ганни Герман, якій дуже не сподобався минулий ефір. А Порошенко ще не вирішив, чи увійде він у владу віце-прем"єром з євроінтеграції та й з нинішньою владою хоче мати добрі стосунки. Бо інакше - чому б не подовжити контракт з Безулик (якщо він справді закінчився)?Бо це ж єдина справді цікава передача на 5 каналі, та й сама Безулик нічим не поступається ані Шустеру, ані Кисельову, а експерти поціновують "Я так думаю" вище. Закриття програми Безулик, на мою думку, є початком ліквідації свободи слова в Україні.
lesunija
5156 дн. тому
Надзвичайно ерудована жінка. красуня і украінка. Розум гострий і винахідливий.вставила цього мудака украіноненависника табачника - весь в турботі за "бідний крим"що змушений украінською розмовляти. оце біда тяжка. бідна притиснена російська - на кожному телеканалі. пресі і всюди решта. Рятувати треба рідну мову - витіснену і тотально винищену. та якби не ті галичани. яких люто ненавидить табачник - украінською б не було . Ви ж бували у столиці. на сході? Де там рідна мова?А який вишуканий суржик - мороз поза шкірою! А ці смішні вибачення "Ізвінітє плохо понімаю по украінскі негде било учітся" то ж рятуймо витіснену російську з Табачником. Що йому ті протести студентські! Голодують - ха-ха!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду