Дизайн шоу Анни Безулик розроблятиме компанія «1+1 відео дизайн»

17 Листопада 2010
17926
17 Листопада 2010
15:49

Дизайн шоу Анни Безулик розроблятиме компанія «1+1 відео дизайн»

17926
Дизайн шоу Анни Безулик розроблятиме компанія «1+1 відео дизайн»

Дизайн (пакет заставок і декорації) для суспільно-політичного шоу «Я так думаю з Анною Безулик» розроблятиме компанія «1+1 відео дизайн». Про це ТК повідомив генеральний директор 5 каналу Іван Адамчук.

 

Дата запуску проекту ще точно не визначена.  

 

«За попередніми планами, ми хочемо, щоб шоу вийшло у цьому році. І воно буде у грудні. Намагаємось вкластись у ці терміни. Зараз закінчуємо будівництво павільйону, декорації, і підготовку до виходу шоу в ефір. Ми робитимемо все можливе і неможливе, щоб вийти в цьому році. Ми і, напевно, «Детектор медіа», і глядач  зацікавлені в цьому»,  -  зазначив пан Адамчук.

 

Нагадаємо, «Українська медійна група» передала 5 каналу права на виробництво шоу. Анна Безулик на сьогодні входить до штату каналу.

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17926
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Захарова
4912 дн. тому
Спасибо. Я подумаю :-)
аж испугалась
4913 дн. тому
Оля, зря все ж ты оставила в названии "1+1". теперь совсем не те ассоциации. Я пока не увидела фамилию Захаровой , думала что 5 канал с дуба рухнул что с плюсами дело имеет.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду