«Я так думаю» з Анною Безулик стартує на 5-му каналі 19 березня. На «1+1» очікують виходу проекту

10 Березня 2009
24861
10 Березня 2009
13:20

«Я так думаю» з Анною Безулик стартує на 5-му каналі 19 березня. На «1+1» очікують виходу проекту

24861
<b>«Я так думаю» з Анною Безулик стартує на 5-му каналі 19 березня. На «1+1» очікують виходу проекту</b>

19 березня на 5-му каналі вийде прем’єра нового суспільно-політичного шоу Анни Безулик із робочою назвою «Я так думаю». Про це ТК повідомили у прес-службі каналу. Програма виходитиме щочетверга, проте наразі не відомо, в якому слоті.

Нагадаємо, що Анна Безулик вела переговори з 5-м каналом ще з лютого цього року. Раніше повідомлялося про переговори з Національною телекомпанією України, однак, за інформацією ТК, домовленості досягнуто не було.

У прес-службі «1+1» ТК повідомили, що назву проекту «Я так думаю» зареєстровано на канал, тому «юридичні підстави для претензій у каналу є»: «Наразі рано про щось говорити. Ми дочекаємося виходу проекту в ефір – якщо він порушить наші права, ми, звісно, будемо захищати свою позицію у спосіб, передбачений законодавством».

Ведуча проекту Анна Безулик наразі утрималася від коментарів «Детектор медіа». Натомість газеті «Сьогодні» вона розповіла, що в основі нового формату – спаринг двох опонентів. Основною відмінністю проекту від решти політичних шоу буде постійна ротація та розширення складу експертів. Виробництво програми здійснюватиме «Українська медійна група», власниками якої є колишні співвласники «1+1» – Борис Фуксман та Олександр Роднянський.

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24861
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
шоу блондинок
5530 дн. тому
Політ-шоу "Я так думаю" перейменовано за браком інтелекту в шоу "Я найкмітлива серед блондинок". Для зйомок пілотного проекту редакція запрошує до участі кмітливих політиків блондинів та помаранчевих. Блакитних та червоних політиків - прохання не турбувати.
kod
5531 дн. тому
Остання інфа щодо "Мислі" така: журнал закрито остаточно, людей звільнено, зарплата за останній місяць не виплачена, орендований в центрі офіс закривається.
нарешті
5531 дн. тому
Дочекалися! Нарешті буденормальна програма в ящику! Савіка та Інтер дивитися не можу і не хочу, за все заплачено. Як у газеті "Правда". Анечко, успіху! Вас дуже поважають і люблять!
ганжа
5531 дн. тому
як ви уявляєте мою відповідь на це запитання? спитатйте в кухаря. цікаво, що він вам відповість. пишіть нам на info@telekritika.kiev.ua.
kod
5531 дн. тому
Ганджа, а чому про це нічого не знають звільнені працівники? :-) Їм було сказано: журнал закривається ОСТАТОЧНО.
ганжа
5531 дн. тому
шановні коментатори, дякуємо за цікаву інформацію щодо журналу "мисль". як нас запевнив михайло кухар, журнал не вийшов тільки у січні - уже є № 1 - 2, готується третій.
5531 дн. тому
З приходом весни зацвітуть сади саме час з Безулик за медом йти. "Для всіх бджілярів запускаємо нову весняну колекцію модного мислення від Безулик. Свободи слова і Савіки це минуле, майбутнє за мною!!!...Анечка Безулик Першим 100 глядачам програми в подарунок маленький вулик :)) Слова і муз. народная рекламний спів виконує група ТІК... звичайно не безплатно
kod
5531 дн. тому
А що вам відомо про журнал "Мысль"? Хіба він не закрився остаточно?
5531 дн. тому
Даёш Анечку в кадре в туфельках от Луи Вуитон...... Ох и дорогую бомбу замедленного действия приобрёл себе 5 канал.
ПРОДВИНУТАЯ селянка
5531 дн. тому
Ой, как хорошо, как интересно! Обожаю Безулик! Ну, значит, уже точно начинается избирательная кампания. Еще и газеты новые скоро выйдут, в Запорожье бесплатная даже. И журнал "Мысль" 1 апреля вот новый увидим. В эпоху кризиса такие подвиги только ради великих перемен делаются.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду