Фуксман: Контракт з 5-м каналом щодо проекту Безулик буде продовжено (+ коментар Адамчука)

19 Березня 2010
12619
19 Березня 2010
11:56

Фуксман: Контракт з 5-м каналом щодо проекту Безулик буде продовжено (+ коментар Адамчука)

12619
Фуксман: Контракт з 5-м каналом щодо проекту Безулик буде продовжено (+ коментар Адамчука)

Співвласник «Української медійної групи» Борис Фуксман переконаний, що угода з 5-м каналом щодо ток-шоу «Я так думаю з Анною Безулик» буде продовжена. Про це він сказав у коментарі ТК.

 

«Зараз ми ведемо переговори, тому що це зазвичай річні контракти, і необхідно провести багато різних узгоджень. Це досить непростий процес, в проекті задіяно багато людей, і не лише тих, що знаходяться в нашій команді», - зазначив він.

 

За його словами, суттєвих нових вимог ні з боку УМГ, виробника проекту, ні з боку 5-го каналу немає: «Але контракт був укладений на рік, і зараз дещо змінилось на ринку, тому ведуться переговори, щоб врахувати  нинішню ситуацію. Але формат лишається таким, як є. Він дуже успішний і немає жодної потреби його змінювати».

 

Також, пан Фуксман підкреслив: сьогодні до шоу Анни Безулик виявляють інтерес й інші канали: «Але право "першої ночі" має 5 канал. Поки не завершився переговорний процес, ці канали назвати не можу, але я переконаний, що Україна не залишиться без програми "Я так думаю з Анною Безулик"».

 

Нагадаємо, 18 березня сплив термін дії контракту між УМГ та 5-м каналом щодо проекту «Я так думаю з Анною Безулик». Оскільки термін дії угоди подовжено не було, то ведуча попрощалася із глядачами в ефірі, пообіцявши повідомити додатково, коли, де і як відбудеться наступна зустріч.

 

Генеральний директор 5-го каналу Іван Адамчук  також підтвердив інформацію про завершення  контракту та переговори  з УМГ щодо «Я так думаю з Анною Безулик»: «Переговори щодо подальшої співпраці та формування нових взаємовигідних умов продовжуються. А тому прошу не політизувати виключно господарчі взаємини юридичних структур і не навішувати нікому ярликів».

 

Окрім цього Фуксман сказав, що на сьогодні УМГ працює над новини проектами і сподівається, що цього року українські канали зможуть розрахуватися за послуги компанії, а продакшн у свою чергу запропонує якісний продукт.

 

«Ми зараз маємо пережити зміну влади, стабілізацію в країні і я сподіваюсь, що це надасть каналам більше можливості інвестувати у якісний контент, і тоді компанії, подібні до нашої, зможуть запропонувати ринку багато цікавих проектів. Зараз ми намагатимемось зберегти наших людей, ідеї і контент», - розказав Борис Фуксман.

 

Інформацію щодо особливостей форматів своїх пілотів співвласник УМГ поки що не розкриває. «Була низка ідей, які ми пропонували каналам, але, на жаль, вони з'явились у виконанні каналів або афільованих з ними компаній. Я не хочу називати конкретні випадки, але, повірте мені, що такі факти мали місце», - додав Фуксман.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12619
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Валентина
5148 дн. тому
Нарешті втішна новина. 5 -й канал! Будь ласка! Продовжуйте "Я так думаю"!!!!! Не забувайте про ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО глядача! Я нахабно вважаю себе саме таким... А для них, оцих інтелектуальних глядачів, як не дивно, ефір пропонує мало чого. Кругом якесь суцільне "ПОЛІТИЧНЕ МИЛО". Це коли запрошують одіозних політичних демагогів! А де аналітика!? Де суть справи!? Коли нарешті хтось з запрошених гостей починає говорити нормальні конкретні речі, ведучі одразу махають руками: "Це для нашого глядача незрозуміло і нецікаво"! Щоб вони здорові були, як кажуть.. Просто якась дискримінація розумних і мислячих громадян. Так що надія на "Я ТАК ДУМАЮ". Люди будуть вам вдячні за продовження проекту!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду