Двогодинне «Я так думаю з Анною Безулик» виходитиме на 5-му каналі щочетверга о 21.40

11 Березня 2009
14823
11 Березня 2009
15:05

Двогодинне «Я так думаю з Анною Безулик» виходитиме на 5-му каналі щочетверга о 21.40

14823
Двогодинне «Я так думаю з Анною Безулик» виходитиме на 5-му каналі щочетверга о 21.40

Програма Анни Безулик «Я так думаю» виходитиме на 5-му каналі щочетверга о 21.40. Хронометраж програми становитиме 2 години. Про це було оголошено на прес-сніданку, організованому 5-м каналом для інформування журналістів про новий проект. 

Нагадаємо, на телеканалі «1+1» програма також виходила у пізньому праймі щочетверга. «Наші глядачі звикли думати з нами по четвергах», – аргументувала вибір слоту автор та ведуча програми Анна Безулик
 
Як зауважив шеф-редактор 5-го каналу Володимир Мжельський, канал зробив «усе можливе і неможливе», щоб  піти назустріч побажанням авторів програми і залишити шоу в тому ж слоті, в якому авторський проект Безулик виходив на каналі «1+1». Відтак із 19 березня програма «Час» на 5-му каналі у четвер скоротиться на 5 хвилин; також у четверговій сітці не буде двох випусків новин – о 22.00 та 23.00. Принагідно пан Мжельський спростував чутки щодо можливості закриття інших суспільно-політичних ток-шоу 5-го каналу («Майдан», «5 копійок») у зв’язку з появою нового проекту.
 
Формат програми «Я так думаю з Анною Безулик» також зазнає певних змін. У залі з’явиться відкритий мікрофон, збільшиться кількість сюжетів, що ілюструють тези експертів і гостей програми. Незмінним лишиться спаринг-дискусія довкола актуальної та суспільно-важливої проблеми.
 
«Ми перепробували багато форматів, але спаринг показав себе як найефективніший», – зауважила пані Безулик.
 
Автори мають намір також розширити коло експертів, показати на телеекрані нових людей, які б самі пропонували обговорити в ефірі ті чи інші проблеми. Основна мета промокампанії програми – поширити координати редакторської групи. За телефоном 8 (044) 4541888 та і-мейлом think@umg-film.com.ua автори очікують пропозицій щодо нових тем та героїв. Політики, за словами Анни Безулик, виконуватимуть у її проекті роль лише guest stars (запрошених зірок), а не головних дійових осіб.
 
Як уже повідомляла ТК, політичне ток-шоу «Я так думаю з Анною Безулик» стартує на 5-му каналі 19 березня. Виробництво програми здійснюватиме «Українська медійна група», власниками якої є колишні співвласники «1+1» – Борис Фуксман та Олександр Роднянський. Дизайн програми виготовила компанія «1+1 відео дизайн» екс-арт-директора «1+1» Ольги Захарової, декорації виготовляє архітектор Олег Сохацький («100 % Україна»; «Найрозумніший»), музику, так само як і в проекті «Я так думаю», запишуть «Гадюкіни Рекордз».
 
Зйомки програми відбуваються у павільйоні Film.ua (Київ, Троєщина). За словами голови ради директорів «Української медійної групи» Вікторії Горенштейн, продакшн працює ще над чотирма різножанровими проектами для телебачення. Партнерство з 5-м каналом щодо проекту «Я так думаю з Анною Безулик» було почасти зумовлено й масштабнішими планами подальшої співпраці. 
 
Запитання щодо ймовірних претензій телеканалу «1+1» до формату та назви ток-шоу, про які заявляла прес-служба «1+1», пані Безулик прокоментувала таким чином: «Ми не думаємо, що наші колеги з "1+1" будуть поводитися як собака на сіні - адже суди заради судів нікому не потрібні». Тим часом 5 канал анонсує програму саме як «Я так думаю з Анною Безулик», тоді як на «1+1» програма мала назву «Я так думаю».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14823
Читайте також
28.11.2009 09:18
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
19 474
03.04.2009 11:00
Андрей Рушковский, ShowОбоз
26 328
20.03.2009 23:42
Андрей Рушковский, ShowОбоз
19 013
Коментарі
20
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Светлана
5367 дн. тому
А мне Безулик нравится. Прекрасная дикция при такой скорости речи, очевидный журналистский талант в сочетании с красивой внешностью – есть чему завидовать! Популярность программы очевидна.
бизнес продюсеров умом не понять
5529 дн. тому
Я всё могу понять ну если бы красавица была, умница, перспективная, можна было б деньги на ветер выбрасывать финансируя проект Безулик, а то ведь сознательно продюсеры идут на немалые финансовые убытки, которые не возместят никакие ни рейтинги ри реклама. Выбросить деньги чтобы жёлтая преса на следующий день разорвала в критике на клочья проект Безулик.
5529 дн. тому
РЖУ НЕ МОГУ .....
навіщо шоу?!
5529 дн. тому
Якщо Безулик така геніальна то мала б розуміти елементарні речі: в період економічної кризи та беззробіття людям потрібні не політ-шоу одягнених в Луі Вітон ведучих, а хліб насущний. Дивні згадки про її успіх, це мабуть коли вона влаштовувала театр одного актора, витягши на програму Ющенка зі своїм штандартом :)))
скептик
5529 дн. тому
Уважаемые фаны Безулик, о какой зависти вообще может идти речь?! Кому завидовать?! Безработной Безулик с кучей пустых амбиций и тараканами в голове. Человек не спосоьен адаптироваться к новым реалиям, живёт ещё в прошлом веке. Её реанимация будет провальной тем более 5 канал очень подходит для этого.
свідомий українець
5529 дн. тому
Согласен,завистливых хватает,но ... .Безулик тупо отрабатывает ,,оранжевое" бабло.Ее откровенная заангажированость прет из всех щелей.Она из того же пропагандисткого болота,что и Яневский,Вересень и пр. оранжевые подпевалы обливавшие когда-то грязью своих соотечественников,потому что те не поддерживали Ющенко.Осадок от этого остался до сих пор и нет к ним доверия.
Для Господина"Говорите, говорите"
5529 дн. тому
При всей хваленой способности Безулик держать эфир, рейтингов-то нет и видимо не будет. А только это и является показателем. Извините...
говорите-говорите//
5529 дн. тому
Читаю комментарии и удивляюсь: сборище завистливых жлобов! У профессионала никто не отнимет право работать! Безулик - потрясающая ведущая . Умная, способная держать прямой эфир не одну минуту. В этой стране не любят своих, красивых и успешных. Лижут задницу Саввика. Конечно, сегодня весь продажный политический "бомонд" у него тусуется. Удачи, Аня!
додаток до поради
5529 дн. тому
Ганночка, даруй забув про свій гонорар за пораду - 1 000 USD без ПДВ.
5529 дн. тому
Это шоу еще на плюсах отжило свое,не выдерживая никакой конкуренции с иными политическими ток-шоу. Не вижу никакого смысла возрождать заранее бесперспективно-провальный проект.
порада Безулик
5529 дн. тому
Ганночка, раджу швидесенько якийсь скандальчик замутить дабы рекламу возродившейся програме сделать, а то как-то топорно всё статейки избитые и то в интернете. Короче нужно пожаловаться что неко торые приглашённые политики и эксперты, политтехнологи сторонники Савика и Свододы на Интере обвиняют програму в заангажированности и мешают её выходупрограмма под угрозой срыва, запугивают редакторов по телефонам и т.д. Правда неправда пусть потом отмываются главное скандальность а это твсе СМИ подхватят.
для анонима 00:01:33
5529 дн. тому
Анна - хорошая ведущая, и отлично себя продемонстрировала в полит. программе. Редакторскую группу, для сведения полностью сократили с плюсов, так что не волнуйтесь, она будет работать на один фронт. {CENSORED} ткаченко под эгидой коломойского нахрен порезал ВЕСЬ полит блок на 1+1, и ополитизировали, а под эгидой румын еще и опохабили весь ТСН так что на плюсах точно не осталось ни одного человека из полит. программ. Анне удачи, А Васе и Наташе творческого "натхнення" !!!.
Экс-сотрудники.
дядя Гриша
5529 дн. тому
Зритель голосует кнопкой и рейтингами ! Пожелаем удачи творцам, будем ожидать цифры и интересную программу.
5529 дн. тому
Ну сколько уже можно разводить Роднянского и Фуксмана на бабло.... Мы ищем новых экспертов и политологов..... СУПЕР ! должны ж новые люди заносить бабло. А кто скажет что "Мы ищем новых ведущих" ? В своё время под присмотром АЕ выросло много звёзд и были запущены КАЧЕСТВЕННЫЕ проекты. У кого хватило ума реанимировать мёртвую программу ? Редакторская и выпускающая группа в полном составе переползла с плюсов или будет успевать на два фронта ? Вот будет смешно, если Фафа и устроит ОБЯЗАТЕЛЬНУЮ летучку в четверг после ТСН.........., а Безлюдная наколдует спецвыпуск "Свобода на Интере"...... Чей эфир сорвётся первым ?
olegator
5529 дн. тому
А я скажу - ХАЙ ПРАЦЮЄ, ЧОМУ НІ? Хай щастить тобі Ганночка!
СПРАВЕДЛИВІСТЬ НАРЕШТІ ХОЧ ТУТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5530 дн. тому
Прекрасна новина! Вітання Найкращій ведучій УКРТБ і телеканалу!
все на ринг
5530 дн. тому
да уж Безулик будет проводить спаринг блондинка-брюнетка, судьёй будет простой такой банкир-кудлатик Порошенко
шоу блондинок
5530 дн. тому
Політ-шоу "Я так думаю" перейменовано за браком інтелекту в шоу "Я найкмітлива серед блондинок". Для зйомок пілотного проекту редакція запрошує до участі кмітливих політиків блондинів та помаранчевих. Блакитних та червоних політиків - прохання не турбувати. P.S. служба зайнятості, благаю ну створіть для телеведучих-пенсіонерів соціальний телеканал, хай на ньому бавляться, а не псують ввечері настрій телеглядачам своєю появою на головних каналах
скептик
5530 дн. тому
Судя по всему,будет работать на тех же,то есть,подыгрывать одним и не давать слова другим.
Володимир
5530 дн. тому
Єдина заувага, Аня в житті виглядає краще, ніж на цьому фото. Не треба знімати таку жінку на широкому куті. Це для фотографа.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду