Анна Безулик веде переговори з 5 каналом

11 Лютого 2009
27308
11 Лютого 2009
17:42

Анна Безулик веде переговори з 5 каналом

27308
Анна Безулик веде переговори з 5 каналом
Колишня ведуча телеканалу «1+1» Анна Безулик веде переговори з 5 каналом про запуск політичного ток-шоу. Про це «Детектор медіа» стало відомо з власних джерел.
 
За інформацією одного із джерел, йдеться про програму, що за форматом і назвою нагадуватиме ток-шоу «Я так думаю», яке пані Безулик до середини 2008 року вела на телеканалі «1+1». Подробиці формату невідомі, оскільки переговори ще тривають. Анна Безулик поки що відмовляється коментувати свої творчі плани. Раніше повідомлялося, що вона веде переговори з Національною телекомпанією України, проте, за інформацією «ТК», домовленості досягнуто не було.
 
Нагадаємо, зараз на 5 каналі виходять політичні ток-шоу «5 копійок» з Романом Чайкою і «Майдан» із Павлом Кужеєвим.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27308
Коментарі
35
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
сотрудник 1+1
5537 дн. тому
5 канал,заберите лучше обратно Мосейчук,или подскажите варианты как от нее избавиться.
Докуч
5538 дн. тому
Анна - без уликов в голове как у Пасечника и его любых друзив...вобщем,нормальная журналистка и молодец.Успехов ей.
працівники 1+1
5538 дн. тому
Нє, пацани, від нашого стола вашому столу на алаверди - буде Мосейчук Наталя! Ваше щастя - та вам жеж в дім! Тіко облагороджене донесхочу манерами Катеринчук. Прийміть і користуйтесь! {CENSORED}
працівник 5 каналу
5539 дн. тому
Боже, тільки не на 5 канал, тут і так купа придурків, ще тільки її тут бракувало, хай краще до Савіка, до пінчука - до кого завгодно - тільки не на 5 канал, сподіваюсь Порошенку хватить клепки не взяти її, у нас тут своїх кретинів, хоч греблю гати, а тут ше ця істеричка з зірковою хворобою. Сподіваюсь, Бог почує мої молитви!!!!!! З іншого боку, хай ведучі 5 каналу активніше чухаються, бо навіть такі конкуренти не дремлять, а Кужеєв і Чайка уже давно стали занудами і самовпевненими додіками! Так шо хлопці, давайте, пора напрягатись, бо буде замість вас Безуличка тут командувати
5540 дн. тому
Бажаю успіху пані Безулик на п"ятому! З вашим приходом він тільки зміцнить свої позиції самого "чесного" та відстойного каналу.
Феминистка
5540 дн. тому
Женщины-телевизионщицы! Нужно же как-то решать гендерную проблему нашего телевидения ( да и государства!!! тоже ) Посмотрите, до чего довели телевидение, страну да и нас с Вами эти , с позволения сказать, муссчины...
FF
5540 дн. тому
Дорогая Аня! Не слушай ты всех этих {CENSORED} Все это пишут исключительно коллеги по цеху. Они тебе завидуют так, что стерли все зубы от злости. До десен. И теперь стоят в очередь к стоматологу! Успехов тебе и в личной жизни, и в творчестве.
кожному по вулику від Безулика
5543 дн. тому
Пане президенте, ну дайте нарешті Безулик вулика!!! або візьміть помічницею на пасіку можливо тоді Безулик як і ВАЮ більше користі принесуть бджолам ніж людям
Осторожно,Моська!
5544 дн. тому
Люди! Обходите Моську стороной!Съест и не подавится!Уже есть жертвы!
таке собі
5544 дн. тому
Ні, Моська!
5544 дн. тому
Хто істота-- Аня??
таке собі..
5544 дн. тому
я бачила її в житті. Нежіночна, таке собі заперечення полу, істота-функція в оболонці жінки без віку й смаку
5544 дн. тому
Если бы люди знали,какая Моська в жизни, орет везде "Я ЗВЕЗДА, мне все по зубам, со мной всем интересно, любой мужик,которого захочу ,будет моим"
5544 дн. тому
Моська всех перегавкала, одна осталась, тут столько гонору и звездной болезни,что это уже диагноз, а в личной жизни тому,кто с ней согласится жить, не позавидуешь
Ай моська! Знать она сильна, что лает на слона)))))))))
5544 дн. тому
А что эта безулык и правда считает себя слоном?
Попередження
5544 дн. тому
На ранок на "5 каналі" Безулик не поставлять, бо буде кровопролиття. Або Безулик загризе Жмакіну, або Жмакіна загризе Безулик.
То Мосейчук
5544 дн. тому
Ай моська! Знать она сильна, что лает на слона)))))))))
Знай своє місце
5544 дн. тому
Вибачте, але вона не настільки розумна, щоб вести політичне ток-шоу. Від неї жодної користі глядачам.Дурна розпіарена баба. Там на 5 каналі нема кому вести ранкову програму, ото хай би сіла туди краще. "Сніданок на 5 каналі". Чому ні?
Яна
5544 дн. тому
Анна - дуже розумна жінка. З нетерпінням чекаємо на її повернення в ефір.
5544 дн. тому
"вона виходила в ефір, аби продемонструвати нову зачіску, макіяж, одяг, а толку для глядачів з її ток-шоу нуль." Три волосины в четыре ряда - это и есть зачіска?
Ткаченко
5544 дн. тому
Несмиян, фас! Ищи новые трупы! Обогнать "5 канал" с Безулык - вот наша задача! :-)
Барбосы, в будку!
5545 дн. тому
Блин, надо же сколько человек отслеживают перемещения Безулик! И тут ее видели, и с тем она говорит, и с этим переговаривает. Остановитесь коллеги, займитесь своими непосредственными обязанностями-- продуцируйте трупную цепочку для ТСН, ваш зритель уже укололся и забылся перед экраном в ожидании ежедневной дозы метвечины от Мосейчук энд компани. Пугайте свою целевую аудиторию и будет вам щастя
Куй
5545 дн. тому
Що вже тепер приховувати... Анна Безулик стане обличчям каналу "Куй-ТБ".
5545 дн. тому
А що, у Савіка вона б усіх порвала причому Савіка першого, він це розуміє, тому й не буде ніколи Безулік в його лів.
пинчук-инсайдер
5545 дн. тому
Да ладно, Пинчуки, спалились.. Теперь битва титанов Пинчук против Порошенко за право получить Анино ток-шоу. Кстати говорят, ее и с Шустером видели!
Не верится про Безулик и Порошка
5545 дн. тому
да, упала навколишки и благала.......Чушь какая. Это он ее пусть поблагает, Аньку любой канал рад бы себе заполучить, только не по Сенькам шапка=)
внешность тоже важна
5545 дн. тому
Где тендитная Добровольская? Где подтянутая Мазур? какие были фемины! Какой шарм, какие формы! Наблюдаю в эфире только их одежду, натянутую внатяжку на нонешних теток.
Да, плюсам до подиума далеко, типичный совхоз "Путь Ильича"
5545 дн. тому
Моська - типичная девушка с веслом, такой размах щек..
5545 дн. тому
та нет, просто на моське любая шмотка выглядит как тряпка. Аня - породистая девушка, на ней и очень скромные вещи сидят как на королеве. В этом - тоже разница между бывшими "лицами" и новонабежавшими репами.
холдинг Пинчука
5545 дн. тому
Холдинг В.Пинчука никаких переговоров с г-жой Безулик не ведет- ни параллельно, ни перпендикулярно.
5545 дн. тому
а шо..наш народ -простий, він саме тіток і любить, а не якихось там мадамів...а взагалі-то,якщо мосю не вигнали з каналу, то це не означає, що вона обов'язково - пристосуванка.Маю сумніви,що і ви, на знак солідарності з Безулік, маючі роботу на вказаному каналі, звільнилися б.Скоріш, навпаки, чекали б до останнього, коли вас "попросять" за власним бажанням. І ще, важливо, що і як людина говорить і про що. тобто зміст, а не чергова демонстрація моделей елітного одягу від спонсорів.Для цього, для бажаючих, є Fashion TV
ВНИМАНИЕ-ВНИМАНИЕ
5545 дн. тому
ТК не владеет информацией. Анну регулярно видят входящей в павильон на Довженко, где Фуксман думает думу о своем продакшне. И с ней паралельно ведет переговоры холдинг Пинчука. Отак от.
5545 дн. тому
То лі дєло Наталі Мосєйчук! Демонструвати крім власного пристосуванства нема чого-- ні зачіски, ні одягу, ні макіяжу. Сидить собі тітка й тітка. В платті. А толку для глядачів! Шо не моськін ефір, то й толк!
антианна
5545 дн. тому
вона виходила в ефір, аби продемонструвати нову зачіску, макіяж, одяг, а толку для глядачів з її ток-шоу нуль. тому я і не переймаюся долею таких, як безулик.
Заангажованість
5545 дн. тому
На НТКУ обломилося, бо там і грошей нема, і всім відомо про складний характер Ані. Ну то вона зателефонувала Петру Олексійовичу Порошенку, як доброму знайомому, наплакалася на безробіття своє... От і маємо "Аня веде переговори з "5 каналом". Чи можна вже починати говорити про заангажованість Анни Безулик? Чи заговоримо тільки після її позитивного ефіру з Порошенком: :-)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду