Гостями «РесПубліки» стануть Ірина Соломко, Вадим Денисенко, Олександр Харченко й Олександр Мартиненко

24 Лютого 2011
16646
24 Лютого 2011
16:41

Гостями «РесПубліки» стануть Ірина Соломко, Вадим Денисенко, Олександр Харченко й Олександр Мартиненко

16646
Гостями «РесПубліки» стануть Ірина Соломко, Вадим Денисенко, Олександр Харченко й Олександр Мартиненко

24 лютого у прем'єрному випуску програми «РесПубліка з Анною Безулик» на 5-му каналі серед головних учасників не буде народних депутатів. Про це ТК повідомила ведуча ток-шоу.

 

«Народні депутати сьогодні сидітимуть в партері», - зауважила Анна Безулик. При цьому вона тримає в таємниці імена двох головних учасників програми.

 

За словами пані Безулик, серед учасників, які допомагатимуть їй вести програму, будуть медіаексперти: оглядач журналу «Корреспондент» Ірина Соломко, головний редактор тижневика «Комментарии» Вадим Денисенко, головний редактор УНІАНу Олександр Харченко та генеральний директор «Інтерфаксу-Україна» Олександр Мартиненко. «Ми їх запросили тому, що їхні видання присвятили багато уваги першому уроку президентства Віктора Януковича, а наша перша програма присвячена саме цій темі», - зазначила Анна Безулик.

 

Ведуча також нагадала, що під час програми глядачі зможуть поставити запитання або на інтернет-сторінці програми, або на сторінці у фейсбуку, або надіслати електронною поштою.

 

Нагадаємо, що програма виходитиме у слоті 21:30-23:00.

 

Як писала ТК, формат шоу збережений таким, як він був у «Я так думаю». Але тепер, за словами Анни Безулик, теми розкриватимуть детальніше, буде глибокий аналіз. Тема першого випуску - «Нова країна за нового президента».

 

У студію, як і раніше, запрошуватимуть двох опонентів, а крім них - ще й від двох до чотирьох медіаекспертів, які матимуть змогу ставити запитання під час дискусії між опонентами.

 

Також будуть встановлені веб-камери, які зніматимуть те, що відбуватиметься в студії під час рекламних пауз. Глядачі та учасники проекту зможуть висловити свої думки та претензії до шоу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16646
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду