Ток-шоу Анни Безулик на 5-му каналі планується щоденним

22 Жовтня 2010
22651
22 Жовтня 2010
13:21

Ток-шоу Анни Безулик на 5-му каналі планується щоденним

22651
Ток-шоу Анни Безулик на 5-му каналі планується щоденним

Ток-шоу Анни Безулик на 5-му каналі планується до виходу з понеділка по четвер. Про це заявив генеральний директор каналу Іван Адамчук в інтерв'ю виданню «МедіаБізнес».

 

«Ми плануємо його розширити і запустити лінійку ток-шоу з понеділка по четвер. Ця концепція зараз перебуває на стадії розробки і затвердження», - сказав він.

 

Він також додав, що проект відрізнятиметься від програми минулого сезону: «Очевидно, будуть відмінності від формату, що існував, оскільки щоденний проект не може бути таким самим, як підсумковий. Але суттєвих змін не буде».

 

За словами Івана Адамчука, у зв'язку з тим, що будівництво апаратно-студійного комплексу, з якого будуть транслювати великі проекти, ще триває, запуск нового сезону, зокрема і ток-шоу Анни Безулик, переноситься на кінець листопада.

 

Як писала ТК, 5 канал підписав угоду про співпрацю у новому телевізійному сезоні з Анною Безулик наприкінці серпня цього року.

 

Нагадаємо, у минулому сезоні (з березня 2009 року до березня 2010 року) на 5-му каналі виходило ток-шоу «Я так думаю з Анною Безулик», яке виробляв продакшн «Українська медійна група» (УМГ) Бориса Фуксмана. Останній випуск програми вийшов 18 березня - цього дня завершився контракт 5-го каналу з УМГ, який так і не був продовжений.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22651
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду