Руперт Мердок продав свої російські радіостанції

5 Квітня 2010
25451
5 Квітня 2010
18:18

Руперт Мердок продав свої російські радіостанції

25451
Руперт Мердок продав свої російські радіостанції

News Media, російська дочірня компанія корпорації News Corp. Руперта Мердока, знайшла покупця на радіостанції «Наше радио», Best FM та Ultra, які вона вирішила продати ще 2008 року.

 

Як повідомляє Lenta.ru з посиланням на прес-реліз News Corp., News Media уклала договір про продаж 100% акцій станцій з колишнім співвласником «Російської медіагрупи» сенатором Віталієм Богдановим, якому також належать станції «Моя сім'я» та 95,2 FM. Сума угоди не розголошується.

 

Раніше Руперт Мердок намагався продати свої російські станції холдингу «ПрофМедіа» та «АФ медіахолдинг», однак пропозиції було відхилено. За непідтвердженою інформацію, за свої активи News Media просила близько $16 млн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25451
Читайте також
26.08.2010 14:06
Валентин Мальцев, «Частный Корреспондент»
37 894
06.04.2010 10:46
Павел Белавин; Георгий Двали, «Коммерсантъ»
33 403
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду