News of the World першим з британських таблоїдів зробить доступ до онлайн-контенту платним

19 Серпня 2010
14110
19 Серпня 2010
16:45

News of the World першим з британських таблоїдів зробить доступ до онлайн-контенту платним

14110
News of the World першим з британських таблоїдів зробить доступ до онлайн-контенту платним

News International Руперта Мердока продовжує обмежувати вільний доступ до сайтів своїх видань. Слідом за The Times та The Sunday Times кошти за інтернет-доступ до матеріалів почне брати таблоїд The News of the World, повідомляє The Financial Times.

 

Особа, близька до компанії, зазначила FT, що зміни будуть впроваджені орієнтовно у жовтні, майже одночасно з аналогічною ініціативою The Sun. Від офіційних коментарів News International відмовилася.

 

The News of the World - найпопулярніша у Британії недільна газета з накладом 2,89 млн копій у липні (у порівнянні з 1,95 млн у Mail on Sunday та 1,1 млн у Sunday Times), відповідно до підрахунків ABC.

 

Нагадаємо, у липні Times та Sunday Times почати брати плату за доступ до онлайн-контенту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14110
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду