Корпорація Руперта Мердока стала найдорожчим медіахолдингом

23 Жовтня 2007
25110
23 Жовтня 2007
16:03

Корпорація Руперта Мердока стала найдорожчим медіахолдингом

25110
Корпорація Руперта Мердока стала найдорожчим медіахолдингом
Корпорація News Corporation, яка належить Руперту Мердоку, стала найдорожчим медіахолдингом, повідомляє Lenta.ru з посиланням на The Hollywood Reporter. Вона обійшла по вартості Time Warner. Її ринкова капіталізація досягла 67,79 млрд. доларів.
 
Time Warner, яка коштує 67,32 млрд. доларів, опинилася на другому місці після News Corp. Третій рядок займає корпорація Walt Disney вартістю 65,62 млрд. доларів.
 
Під контролем Мердока знаходиться кіностудія 20th Century Fox, телеканал Fox News, газети The Daily Telegraph, The Times, The Sun, The New York Post, а також рекламна агенція News Outdoor та багато інших активів.
 
З останніх великих угод News Corp. Можна назвати купівлю на початку серпня 2007 року компанії Dow Jones, якою понад сто років володіла родина Бенкрофт (Bancroft). Приблизна сума угоди 5 млрд. доларів. Dow Jones видає журнали Barron's, SmartMoney, The Wall Street Journal, їй належить група біржових рейтингів Dow Jones та агенція Dow Jones Newswires.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25110
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду