Син Руперта Мердока Джеймс став головою європейської та азійської філій News Corp

10 Грудня 2007
22188
10 Грудня 2007
09:39

Син Руперта Мердока Джеймс став головою європейської та азійської філій News Corp

22188
Син Руперта Мердока Джеймс став головою європейської та азійської філій News Corp
Медіамагнат Руперт Мердок призначив свого сина головою європейської та азійської філій своєї корпорації News Corp. Для цього Джеймсові Мердоку доведеться залишити пост виконавчого директора британської мовної корпорації Sky Group, повідомляє lenta.ru з посиланням на Bloomberg.com.
 
Таким чином під контролем Джеймса Мердока опиняться всі британські та ірландські газети, що належать News Corp - The Sun, The News of The World, The Times та багато інших. Також Мердок-молодший розпоряджатиметься каналом Sky Italia та азійською мережею Star TV
 
Джеймсові Мердоку 34 роки. «Джеймс – талановитий та впевнений керівник, що володіє рідкісним поєднанням бачення міжнародної перспективи та глибокого практичного досвіду покращення операційних результатів роботи компанії», - прокоментував 76-річний Руперт Мердок, який залишається керівником американського підрозділу корпорації.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22188
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду