Руперт Мердок більше не називає газети газетами

11 Червня 2009
19333
11 Червня 2009
13:55

Руперт Мердок більше не називає газети газетами

19333
Руперт Мердок більше не називає газети газетами

Не газетами, а «новинними організаціями» (news organizations) називає тепер медіа, які традиційно вважались газетами, власник News Corp. Руперт Мердок. Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу Fox Business Network, повідомляє The Australian.

 

Руперт Мердок, чия компанія володіє виданнями  The Australian, The New York Post, The Wall Street Journal та Dow Jones Newswires, прогнозує, що протягом 10 років друковані видання будуть повністю замінені цифровими джерелами новин. «Я більше не називаю їх газетами, - сказав він. - Вони - новинні організації».  Комунікації зазнають цілковитої зміни, вважає медіамагнат, і «ми входимо у цифрову добу». У цю нову добу, втім, новини залишатимуться потужним медіабізнесом та «джерелом демократії», позаяк майбутні покоління також потребуватимуть надійних джерел інформації, зазначив Мердок.

 

На запитання про те, як він ставиться до падіння за останній рік на 56% курсу акцій News Corp, пан Мердок відповів: «Я не знаю, чи залишиться ціна на цьому рівні, чи підвищиться. Я намагаюся не дивитися на курс акцій, а лише на прибутки компанії».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19333
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду