Акции медиагруппы Мердока упали из-за закрытия телеканала «Имеди»

9 Листопада 2007
8111
9 Листопада 2007
10:53

Акции медиагруппы Мердока упали из-за закрытия телеканала «Имеди»

8111
Акции медиагруппы Мердока упали из-за закрытия телеканала «Имеди»

В империи News Corporation медиа-магната Руперта Мердока впервые насильственно закрыта одна из телекомпаний - грузинская «Имеди». В результате этого акции телегруппы Мердока BSkyB на Лондонской бирже упали на 2,5%, сообщает «Грузия Онлайн» со ссылкой на NEWSru.com.

В связи с введением чрезвычайного положения в Грузии прекратили информационное вещание все неправительственные радиостанции и телеканалы. Сегодня с открытием Лондонской фондовой биржи акции телегруппы BSkyB, которая являтся британской частью медиа-группы News Corporation, упали на 2,5%.

Принадлежащая Мердоку мультимедийная группа вошла в капитал «Имеди» в прошлом году. В конце октября она приобрела контрольный пакет акций канала у опального предпринимателя Бадри Патаркацишвили. Ранее бизнесмен выразил готовность финансово помочь грузинской оппозиции. Однако, как заявил при заключении сделки глава News Corporation Europe Марти Помпадур, приобретение телеканала «Имеди» «не является политическим шагом».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8111
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду