CNN вважає своїм головним конкурентом мережу Facebook

11 Березня 2010
18108
11 Березня 2010
13:49

CNN вважає своїм головним конкурентом мережу Facebook

18108
CNN вважає своїм головним конкурентом мережу Facebook

Американська CNN назвала своїм головним конкурентом не якийсь із новинних каналів, а соціальну мережу Facebook, пише «Кореспондент.net» із посиланням на газету The Guardian.

 

«500 мільйонів користувачів Facebook мене непокоять набагато більше, ніж 2 мільйони глядачів Fox», - стверджує президент CNN Джон Кляйн. Він розповів, що не знає, яким чином боротися з тією тенденцією, що популярність соціальних мереж як джерел інформації дедалі зростає. «Наша мета - завоювати якомого більше довіри глядачів. Але на Facebook джерелом інформації виступають друзі, на яких люди звикли покладатися», - констатує пан Кляйн.

 

У CNN розмежовують інформацією для телеефіру та для трансляції в інтернеті. «Інколи те, що мляво виглядає на ТБ, в онлайні б'є рекорди популярності», - пояснює критерії топ-менеджер. Кажучи ж про конкуренцію між кабельними новинними телеканалами, глава CNN відзначив, що минулий рік став його компанії найприбутковішим.

 

Минулого року кабельні телеканали США заробили на рекламі $19,7 млрд. Тим часом Facebook активо працює над розробкою поштового сервісу, що має виступити конкурентом Gmail.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18108
Читайте також
24.03.2010 13:23
Валентин Мальцев, «Частный Корреспондент»
15 977
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду