Телекомпанія CNN замість промови Буша помилково транслювала особисту розмову ведучої

31 Серпня 2006
19956
31 Серпня 2006
11:44

Телекомпанія CNN замість промови Буша помилково транслювала особисту розмову ведучої

19956
Телекомпанія CNN замість промови Буша помилково транслювала особисту розмову ведучої

Телекомпанія CNN вибачилася за інцидент, в ході якого під час промови президента Буша в Новому Орлеані в ефір пішла розмова ведучої в туалеті.

Кіра Філіпс, та, що веде передачі "Live From" в 12:48 вийшла із студії в туалет. В цей час канал новин транслював промову Буша з нагоди річниці урагану "Катріна".

Безпроводовий мікрофон ведучої залишився включеним і передав приблизно півтори хвилини бесіди, яку вона вела з якоюсь жінкою і в ході якої вона говорила про своїх чоловіка і брата.

"Мені потрібно його оберігати", - розказувала ведуча, не знаючи, що мікрофон включений. "Він одружений, у нього троє дітей, і його дружина маніакально прагне все контролювати".

Інший ведучий CNN Дарін Каган зразу ж втрутився в хід програми і переказав телеглядачам те, що сказав Буш.

"CNN зазнала труднощі із звуком в ході сьогоднішньої президентської промови в Новому Орлеані," - мовиться в заяві CNN. "Ми приносимо вибачення нашим глядачам і президенту за неполадки".

У вівторок, 29 серпня, СNN принесла свої вибачення Білому дому. Не ясно, чи йде мова про технічний збій чи помилку співробітників. CNN, зсилаючись на корпоративну політику, заявила, що не стане коментувати, чи буде хтось покараний.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19956
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду