YouTube показуватиме новини CNN

21 Серпня 2009
29316
21 Серпня 2009
09:02

YouTube показуватиме новини CNN

29316
YouTube показуватиме новини CNN

Відеохостинг YouTube уклав масштабну угоду з медіакорпорацією Time Warner. Про це повідомляє  агентство Reuters.   

 

Відтепер на сторінках YouTube з`явиться контент, права на який належать Time Warner: випуски новин CNN, мультфільми телеканалів Cartoon Network та Adult Swim. Крім того, до кінця року медіакорпорація сворюватиме на YouTube власні розділи з іншим контентом.

 

Таким чином обидві компанії сподіваються збільшити популярність YouTube, прибутки від якої поділять порівну.

 

«Завдяки таким угодам можна поліпшити відвідуваність сайти та підняти рекламні виручки, що вигідно для обох сторін», - каже директор партнерських программ YouTube Джордан Хоффнер.

 

Це вже не перша така угода Google, до складу якої входить YouTube. Раніше аналогічні контракти компанія укладала з медіакомпаніями NBC, Sony, CBS, Metro-Goldwyn-Mayer та Walt Disney.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29316
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду