CNN збільшить кількість кореспондентів на 10%

15 Листопада 2007
20453
15 Листопада 2007
11:33

CNN збільшить кількість кореспондентів на 10%

20453
CNN збільшить кількість кореспондентів на 10%
Кабельна телемережа CNN Worldwide, підрозділ медіаконгломерата Time Warner Inc., оголосила в середу про збільшення з 2008 року на 10% кількості своїх кореспондентів в рамках програми з розширення власних можливостей виробництва новинних матеріалів. Про це повідомляє «Економічна правда» з посиланням на «РИА Новости».
 
CNN Worldwide має намір розширити кореспондентську мережу з нинішніх 150 до 165-166 чоловік, на що буде виділено 10 мільйонів доларів.
 
Нагадаємо, що у вересні CNN оголосила про небажання відновлювати контракт з Reuters Group PLC на використання його інформаційних матеріалів, а натомість розвиватиме власні ресурси.
 
Головним об'єктом інвестицій CNN стане арабський корпункт телекомпанії, який знаходиться в Об'єднаних Арабських Еміратах.
 
Також буде збільшено чисельність персоналу в бюро телекомпанії в Гонконзі (Сянгані), Йоханнесбурзі (ПАР) і Мехіко, виробництво новинних матеріалів здійснюватиметься також в Афганістані, Бельгії, Індії, Кенії, Малайзії, Нігерії, на Філіппінах, в Польщі і В'єтнамі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20453
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду