Під час виборчого телемарафону CNN використала революційну голографічну технологію

5 Листопада 2008
17970
5 Листопада 2008
14:36

Під час виборчого телемарафону CNN використала революційну голографічну технологію

17970
Під час виборчого телемарафону CNN використала революційну голографічну технологію

Під час нічного телемарафону, що висвітлював хід підрахунку голосів на президентських виборах в США, телеканал CNN вперше застосував технологію 3d-голограм. Канал демонстрував в своїй нью-йоркській студії голографічні живі зображення людей, яких вони інтерв‘ювали. При цьому люди перебували в інших містах США.

Для створення кожного такого зображення необхідна складна телевізійна станція обладнана 44 камерами та 20 комп‘ютерами. Вся ця техніка створює 3-d зображення людини та передає в студію CNN.

Поки що технологія є досить дорогою, але вже незабаром вона може повністю змінити обличчя телебачення. В першу чергу, новин та так-шоу.

Відео одного з інтерв‘ю:

 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17970
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fsf
5663 дн. тому
це при тому що перший imax відкрився в києві тіки нещодавно. хоча по теліку це не виправдано - хіба не легше просто вставити картинку на компі, типу мені не пофіг як вона там зявилася біля нього - 44 камери чи ні. інша справа, як бачиш таку голуграму вживу
5664 дн. тому
до нас така эра не скоро дойдет
YaYaYa
5664 дн. тому
"Очуметь!" Так дійсно - початок нової ери в телебаченні!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду