Почалась рекламна кампанія України на CNN International

11 Листопада 2008
5492
11 Листопада 2008
10:44

Почалась рекламна кампанія України на CNN International

5492
Почалась рекламна кампанія України на CNN International
Україна починає свою першу в історії рекламно-інформаційну кампанію на телеканалі CNN International, повідомляє «Українська правда».
 
Перша хвиля кампанії, яка стартує 10 листопада і триватиме 7 тижнів, присвячена туристичному потенціалу України і передбачає 300 виходів в ефір CNN International рекламного відеоролику «Україна. З красою, ваша».
 
В майбутньому також планують розміщувати схожі матеріали, присвячені різностороннім аспектам сучасної України, а також її історії.
 
В коментарі для прес-служби CNN International, міністр культури і туризму України Василь Вовкун заявив, що «Україна – це справжній прихований скарб спільної європейської культурної спадщини».

«Вказана інформаційна кампанія відкриває нову еру присутності України в глобальному інформаційному просторі. З цього моменту Україна буде самостійно та цілеспрямовано формувати свій імідж у світі за допомогою такого потужного інформаційного ресурсу, як CNN International», - заявив Геннадій Курочка, керівний партнер компанії CFC Consulting, ексклюзивного представника CNN International в Україні.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5492
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5659 дн. тому
це за інерцією
123
5659 дн. тому
Еще в 1994 Перехид Медия размещала инфо на CNN. В частности гостиницы Киева.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду