Україну рекламуватимуть BBC, CNN та Euronews за $7 млн

2 Жовтня 2009
17338
2 Жовтня 2009
12:38

Україну рекламуватимуть BBC, CNN та Euronews за $7 млн

17338
Україну рекламуватимуть BBC, CNN та Euronews за $7 млн

«Ми просуватимемо імідж України через світові ЗМІ, зокрема, BBC, CNN, Euronews», - заявив народний депутат України, радник прем'єр-міністра України з питань іноземних інвестицій Владислав Каськів під час IX Львівського міжнародного економічного форуму. Про це повідомляє zaxid.net.

 

За словами радника, уряд визначить 10 стратегічних інвестиційних проектів (розмір інвестицій - 7 млрд дол. США). Преважно ці проекти стосуватимуться аграрного сектору та розвитку інфраструктури. «Також буде визначено 40 проектів (5 млрд дол. США інвестицій), які підтримуватимуться за галузевим чи регіональним принципом. «Ми плануємо створити фонд фінансування проектної документації для значних інвестиційних проектів. Для їх реклами у світі ми проведемо роуд-шоу по 42 світових фінансових центрах. Ми просуватимемо імідж України через світові ЗМІ, зокрема, BBC, CNN, Euronews», - додав пан Каськів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17338
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду