Виробництвом «Граєш чи не граєш?» для ТРК «Україна» займатиметься Endemol Polska

3 Лютого 2010
18344
3 Лютого 2010
13:12

Виробництвом «Граєш чи не граєш?» для ТРК «Україна» займатиметься Endemol Polska

18344
Виробництвом «Граєш чи не граєш?» для ТРК «Україна» займатиметься Endemol Polska

Проект  «Граєш чи не граєш?» для ТРК «Україна» вироблятиме  польський підрозділ компанії-правовласника формату - Endemol Polska. Цю інформацію ТК повідомили у прес-службі  телеканалу.

 

Раніше Media Business Reports з посиланням на власні джерела повідомляв про те, що виробництво проекту здійснюватиме польський продакшн.

 

Як вже повідомляла ТК, нове ігрове шоу каналу створюватиметься за форматом Endemol - Deal or No Deal . Проект орієнтовно стартує у березні, а його зйомки мають розпочатись у лютому.

 

У прес-службі ТРК «Україна» зазначили, що, обираючи продакшн канал провів «жорсткий тендер».

 

«Бюджет зйомок шоу з Endemol - не вище, а навіть нижче, ніж пропозиції українських продакшнів. А враховуючи  вимоги формату (площа павільйону не менше 1000 кв.м з робочою висотою 12 м), на момент проведення кастингу фактично жоден з українських продакшнів  не зміг запропонувати  таких майданчиків», - прокоментували ТК вибір партнера.    

 

За інформацією Media Business Reports, декілька років тому опціон на цей формат придбала «Студія Пілот». За словами директора продакшну Олександра Брикайла,  цей формат тоді пропонувався і ТРК «Україна» і влітку минулого року навіть була досягнута попередня домовленість про виробництво. Однак ці домовленості не реалізувались і канал  придбав формат напряму в Endemol.

 

Також Media Business Reports повідомляв про те, що канал спільно з «Українською медійною групою» планує створити власну адаптацію формату  Who wants to be a millionaire?. Однак у прес-службі «України» цю інформацію не підтвердили, зазначивши, що на сьогодні канал, по-перше, веде переговори щодо різних проектів. По-друге, канал поки не виробляє спільних проектів з УМГ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18344
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Недоторканий
5196 дн. тому
Дзики берет откаты -подгоняя своим полякам выгодные контракты. Проект "Яка то мелодия" принес лично Вальдемару пол миллиона долларов. Ги-ги. Рината потихоньку обворовывают.....Молодец парень!!! Cпящей службе безопастности СКМ привет!!!
Katy
5196 дн. тому
Дзики и польский Эндемол-давние партнеры. Работали еще в Польше, зачем покупать у Пилота, если можно у своих
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду