detector.media
03.02.2010 13:12
Виробництвом «Граєш чи не граєш?» для ТРК «Україна» займатиметься Endemol Polska

Проект  «Граєш чи не граєш?» для ТРК «Україна» вироблятиме  польський підрозділ компанії-правовласника формату - Endemol Polska. Цю інформацію ТК повідомили у прес-службі  телеканалу.

 

Раніше Media Business Reports з посиланням на власні джерела повідомляв про те, що виробництво проекту здійснюватиме польський продакшн.

 

Як вже повідомляла ТК, нове ігрове шоу каналу створюватиметься за форматом Endemol - Deal or No Deal . Проект орієнтовно стартує у березні, а його зйомки мають розпочатись у лютому.

 

У прес-службі ТРК «Україна» зазначили, що, обираючи продакшн канал провів «жорсткий тендер».

 

«Бюджет зйомок шоу з Endemol - не вище, а навіть нижче, ніж пропозиції українських продакшнів. А враховуючи  вимоги формату (площа павільйону не менше 1000 кв.м з робочою висотою 12 м), на момент проведення кастингу фактично жоден з українських продакшнів  не зміг запропонувати  таких майданчиків», - прокоментували ТК вибір партнера.    

 

За інформацією Media Business Reports, декілька років тому опціон на цей формат придбала «Студія Пілот». За словами директора продакшну Олександра Брикайла,  цей формат тоді пропонувався і ТРК «Україна» і влітку минулого року навіть була досягнута попередня домовленість про виробництво. Однак ці домовленості не реалізувались і канал  придбав формат напряму в Endemol.

 

Також Media Business Reports повідомляв про те, що канал спільно з «Українською медійною групою» планує створити власну адаптацію формату  Who wants to be a millionaire?. Однак у прес-службі «України» цю інформацію не підтвердили, зазначивши, що на сьогодні канал, по-перше, веде переговори щодо різних проектів. По-друге, канал поки не виробляє спільних проектів з УМГ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY