НТН та «Сіті» закупили контент в Endemol

24 Червня 2009
9039
24 Червня 2009
12:56

НТН та «Сіті» закупили контент в Endemol

9039
НТН та «Сіті» закупили контент в Endemol

Компанія Endemol уклала низку великих угод щодо продажу свого контенту телеканалам Східної та Центральної Європи, зокрема й українським, повідомляє Media Business Reports.

                                

Зокрема телеканал НТН придбав британську, американську та австралійську версії гейм-шоу «Повне знищення» (Wipeout), а телеканал «Сіті» - розважальні шоу Gok's Fashion Fix, «Супертовстуни проти суперхудишок» (Supersize vs Superskinny) та «Секс-освіта» (The Sex Education).

 

Також телеканал «НВО Східна Європа» купив права на трилер Dead Set та серію комедійних скетчів Spoons. ВВС Poland - Supersize vs Superskinny та Dead Set, другий сезон Real Women і перші п'ять сезонів Extreme Makeover: Home Edition. MTV Russia придбав права на показ «Найрозумнішої американської моделі» (America's Most Smartest Model).

 

Нагадаємо, раніше генеральний директор Endemol у країнах, що розвиваються, Марина Вільямс заявляла, що компанія зацікавлена у створенні представництва в Україні та співпраці з українськими продакшн-компаніями.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9039
Теги:
Читайте також
18.06.2009 16:17
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
9 724
02.06.2009 09:03
Мария Старожицкая, «Профиль»
9 264
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Жесть
5425 дн. тому
СІТІ зарплатню місяцями не платить, а формати купує... Скоро нікому буде ці формати завантажувати в сітку.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду