«Україна» запустить шоу за форматом Endemol «Граєш чи не граєш»

18 Січня 2010
16401
18 Січня 2010
14:07

«Україна» запустить шоу за форматом Endemol «Граєш чи не граєш»

16401
«Україна» запустить шоу за форматом Endemol «Граєш чи не граєш»

Телеканал «Україна» готує до запуску нове ігрове шоу  за форматом Endemol - Deal or No Deal  - «Граєш чи не граєш». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За умовами гри, з 26 запечатаних кейсів із різними грошовими сумами гравець обирає собі один, а потім починає відкривати інші 25 і дізнаватися, яких грошових сум у його власному кейсі точно немає. Свій кейс він може відкрити лише останнім. Сума, яка там буде, і дістанеться гравцеві.  Але при цьому учасник  може погодитись на умови «банкіра», який телефонує кілька разів протягом гри і пропонує гравцеві продати свій кейс за певну суму.

 

Вперше оригінальна версія шоу за цим форматом вийшла у Нідерландах у 2000 році. В Росії проект за цим форматом виходив на каналі «РЕН-ТВ» - «Сделка?!»

 

За інформацією прес-служби, участь у шоу каналу  може бути будь-яка людина старше 18 років, для цього на  сайті каналу можна заповнити анкету.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16401
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Я
5213 дн. тому
А подивимося ;-)
Саша
5213 дн. тому
6 неділь) не більше протримається) І могли б вже шось своє придумати, а не купувати б/у...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду