Телеканал «Україна» зніме «Українську сагу»

4 Лютого 2010
24369
4 Лютого 2010
12:01

Телеканал «Україна» зніме «Українську сагу»

24369
Телеканал «Україна» зніме «Українську сагу»

ТРК «Україна» зніматиме серіал під робочою назвою «Українська сага». Про це сказав генеральний директор каналу Вальдемар Дзікі в інтерв'ю інтернет-виданню «Медіабізнес».

 

«Йдеться не про політичний чи історичний серіал. Він буде історичним лише в тій частині, що змалює долю людини упродовж століття», - зазначив пан Дзікі.

 

За його словами, інтерактивний проект створюватимуть за участі глядачів. Решту подробиць щодо серіалу та кількості серій не розголошують. За інформацією «Медіабізнесу», проект має з'явитися в ефірі наприкінці 2010 року.

 

Як повідомляла ТК, «Україна» планує зняти ще два серіали: теленовелу «Маруся» та комедійний серіал «Аїда». Виробництво цих проектів здійснюватиме продакшн компанія Валентина Опалєва «Київтелефільм».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24369
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
berezets
5194 дн. тому
кою мовою серіал буде?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду