Endemol займатиметься дистрибуцією російських шоу «Модний вирок», «Давай одружимось» та «Надбання республіки»

21 Жовтня 2009
13899
21 Жовтня 2009
15:11

Endemol займатиметься дистрибуцією російських шоу «Модний вирок», «Давай одружимось» та «Надбання республіки»

13899
Endemol займатиметься дистрибуцією російських шоу «Модний вирок», «Давай одружимось» та «Надбання республіки»

Компанія Endemol уклала першу партнерську угоду на російському ринку з московською виробничою компанією «Червоний квадрат» щодо дистрибуції трьох розважальних форматів: «Модний вирок», «Давай одружимось» та «Надбання республіки». Про це повідомляє Media Business Reports.

 

«Червоний квадрат» виробляє розважальні шоу  для своєї «материнської» компанії - «Первый канал».

 

Відтепер саме Endemol пропонуватиме ці російські формати на ринках Центральної та Східної Європи. Марина Вільямс, виконавчий директор Endemol в цих країнах зазначила, що ці формати - перевірені хіти в Росії, тому в інших країнах Центральної та Східної Європи вони теж матимуть успіх.

 

Окрім цього, за інформацією  видання,  «Первый канал», «Червоний квадрат» та  Endemol стали партнерами у виробництві російської версії Wipeout. Раніше компанії успішно співпрацювали  щодо виробництва семи сезонів Star Academy («Фабрика зірок»).

 

Нагадаємо, формат програми «Модний вирок» придбав і адаптував «Інтер», а «Давай одружимось» купив Film.UA Production (виробляв його на замовлення СТБ). Музичне шоу «Надбання республіки» (як готова версія, так і формат) в Україні ще не придбане.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13899
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
gjadach 2
5302 дн. тому
Зачем тогда покупать Достояние республики, если можно дешевле купить идею Жизнь прекрасна? Чем тогда торгует Эндемол? :)
gljadach
5302 дн. тому
А Марина Вильямс в курсе, что "Достояние республики" - спиз...енная идея у программы "Жизнь прекрасна!"?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду