У 2010 році «Картель» інвестує в себе до $9 млн

12 Січня 2010
18011
12 Січня 2010
16:44

У 2010 році «Картель» інвестує в себе до $9 млн

18011
У 2010 році «Картель» інвестує в себе до $9 млн

Видавнича група «Картель» цього року планує вкласти у розвиток своїх видань та мережі роздрібної торгівлі пресою до $9 млн. Про це з посиланням на голову правління Валентину Білоусюк зазначив сам «Картель» у прес-релізі. «В 2010 году основной задачей, стоящей перед группой компаний "Картель", станет усиление уже существующих позиций издателя и борьба за лидерство изданий и сетей», - пояснила пані Білоусюк.

 

Як один з напрямків інвестицій розглядається можливість запуску видань-сателітів глянцевих журналів видавництва. З січня вже виходить спецпроект журналу «Худеем легко» - «Худеем вкусно».

 

Щодо прибутку та рекламних надходжень, то підсумки 2009 року компанія зможе підбити орієнтовно потягом місяця. 2010 року вона очікує зростання доходу по глянцю та спеціалізованих виданнях на 10%, по ділових виданнях - на 15%.

 

Серед своїх основних досягнень 2009 року «Картель» називає розширення своєї дистрибуційнойної мережі. Зокрема, у Черкасах мережа «Картелю» злилася з мережею «От и до», завдяки чому кількість торгових точок у місті збільшилася удвічі. Також збільшилася чисельність точок у Києві та Кривому Розі. У Кривому Розі навіть було відкрито перший магазин «Изба читальня», у якому продається преса, книги та супутні товари. Мережа «Кримсоюздрук», що входить до «Картелю», запровадила виїзну торгівлю (трейлери).

 

Ділові видання «Картелю» («Деловая столица» та «Власть денег») 2009 року зберегли свої місця в рейтингу тижневиків TNS, а глянцеві видання - суттєво збільшили аудиторію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18011
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Александр
5195 дн. тому
Я конечно не так хорошо знаком со всем рынком Украины, но в Киеве первый журнал, который стал выходить с диском-фильмом, по-моему, был ТЕЛЕСИТИ, задолго до появления Дивы в свет. Так что респект похоже не по адресу. А что касается обиженных Картелью, так это не новость. К сожалению. Особенно, если почитать комменты на этом сайте к другим новостям об этой конторе....
Olga857
5215 дн. тому
Мда…В предыдущем комменте, явно чувствуется крик обиженного, ущемленного... Я на рекламном рынке работаю более 10-лет! И размещаю рекламу в разных рейтинговых изданиях Украины. В подчинении 12 региональных маркетологов, которые отслеживают и мониторят размещенные нашим агентством материалы. И вот, что сказать, «Диву» реально читают по всей Украине и не только в миллионниках! Классный журнал, для умных, читающих людей! Рэспект тому, кто придумал идею с фильмом, читателю стало не только интересно, но и выгодно такой журнал покупать!
zzz
5218 дн. тому
Цинизм Клименко (Билоусюк, Соболь) никогда не знал границ... Чего уж мелочится... Лучше сразу написать 90 млн долл... Особенно прикольно читать про новый кулинарный проект... после "Гастронома", мало все-таки Вам, супер-ТОП-менеджерам, вляпаться один раз. Зачем Вам таким гениальным знание медиарынка??? Наверное, уже все знают реальный тираж супер-пупер глянцевого журнала ДИВА с распространением исключительно по единственному городу Киеву...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду