Видавничий дім «АСС» увійшов до видавничої групи «Картель»

26 Травня 2008
13735
26 Травня 2008
10:39

Видавничий дім «АСС» увійшов до видавничої групи «Картель»

13735
Видавничий дім «АСС» увійшов до видавничої групи «Картель»
Видавничий дім «АСС», який випускає спеціалізовані будівельно-архітектурні видання, у рамках партнерської угоди увійшов до видавничої групи «Картель». Як повідомляє прес-служба групи, «Картель» бере на себе бізнес-організацію, промоцію та продажі рекламних площ журналів і каталогів «АСС».
 
Також видання «АСС» розповсюджуватимуться у мережі роздрібної торгівлі пресою ВГ «Картель». При цьому, йдеться у повідомленні, видавничий дім «АСС» зберігає та виконуватиме всі свої зобов’язання перед партнерами, читачами та рекламодавцями.
 
«Поки що рано говорити про те, чи буде проводитись якась реструктуризація в «АСС» і чи зміниться редакторська політика», - зазначив голова правління ВГ «Картель» Олександр Антонець. ВД «АСС» випускає 7 видань; відтепер видавнича лінійка ВГ «Картель» становитиме 15 видань, а загальний річний тираж – 12140000 примірників.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13735
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду