«Картель» заперечує продаж «Деловой столицы»

19 Листопада 2008
20954
19 Листопада 2008
06:18

«Картель» заперечує продаж «Деловой столицы»

20954
«Картель» заперечує продаж «Деловой столицы»
Генеральний директор видавничої групи «Картель» Олександр Антонець заперечує інформацію про продаж тижневої газети «Деловая столица», днями поширену в Інтернеті. Відповідно до цієї інформації, «Деловую столицу» набито придбав політик і бізнесмен Віталій Гайдук, який наразі володіє медіахолдингом «Еволюшен медіа».
 
«"Картель" купує видання. І інших пропозицій ми не розглядаємо», - повідомив він «ТК». Під «купівлею видань» пан Антонець мав на увазі, що холдинг постійно розглядає декілька пропозицій щодо придбання і що розширення лінійки видань входить до стратегічних планів компанії.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20954
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ольга
5637 дн. тому
Отар, да ради бога, существуйте в таком виде каком существуете. Ни в коем случае не делайте харакири, сеппуку вам не светит, конечно. Спрос имеет вас или вы имеете спрос - история рассудит.
otar
5637 дн. тому
Ольго, я щодня читаю на свою адресу звинувачення в непрофесіоналізмі і звик ставитись до них іронічно. Вибачте) завжди вдячний за зауваження, якщо вони є конструктивними, і намагаюся використовувати розумні поради на практиці. Але порада піти і зробити харакірі або "не бути непрофесійним" - це погана і нерозумна порада.
Ольга
5637 дн. тому
Отар, этот сайт потому и популярен, что нет другого, какой народ, такое и телевидение - и - критика его тоже. А не выдерживает - потому что флудить не только вам хочется. Но и этот комментарий - от лучших побуждений. Не меняя себя, вы не измените рынок. А многие ваши статьи именно на это и нацелены, дидактические бомбы, так сказать))) а вы, как большинство, ложитесь под рынок - его хаос с джинсой и непрофессиональным менеджментом (что уж говорить о простых чернорабочих журналистах). Рынок слухов и самокомпромата. Смешны мои эмоции, но контент "критики" смешнее)))
AAA
5637 дн. тому
а Антонец, кстати, не генеральный директор, а председатель правления ИГ "Картель"
Войтик
5637 дн. тому
Не звертай уваги, Отар. Все правильно. Якщо пішла така чутка, то цілком нормально подати її через спростування. А чого народ піниться дивно.
otar
5637 дн. тому
Ольга, навпаки, нам би зараз трошки популярності зрізати, бо самі бачите - сайт не витримує стільки відвідувачів) вітаю вас із прозрінням. Пора збирати вузлик із харчами і вирушати на пошук іншої, кращої "Телекритики")
Ольга
5637 дн. тому
Отар, вы держали планку, поддерживали, видно, видимость планки и видимость поддержки... и вот-те на - оказывается, новости на Телекритике печатаются ради потехи. Всем понятно, ради рейтинга, кликнули наивные и получили ха-ха-ха. Чем это лучше джинсы? Это такое субъективное видение новости или профессии? Вам нужно повышать популярность вашего околокоммерческого проекта любым путем, очевидно. Что будет следующим? Да-с, новость называется "Разоблачение".
Богдан
5637 дн. тому
нет, Отар. "Нормально", єто когда в конце статьи ві пишете справку, что такой то блог принадлежит "Картелю", чтобы корни этой галимой дезы были понятны сразу..
otar
5637 дн. тому
Та нормально ми працюємо :-) і знаємо, де чий блог. І є про що писати, дякую. Але і про це приємно написати - народ читає, тішиться)
Богдан
5637 дн. тому
Телекритика"! запомните раз и навсегда - PR web - это блог "Картеля", который и придуман для паиар. Если не верите, то проверьте где были опубликованы последние скандалы от Ковтун (об уольнении за джинсу) и Митницкой..Тщательней надо работать
Утомили
5638 дн. тому
От, блин, вам что ребята писать больше не о чем? Не пробовали сами инфу искать, а не мусор с нета сгребать, да стебы раздувать? Пашутил человек, да. И ежу понятно. Тщательнее надо ребята, а то посмешили Антонца
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду