ИД «Картель» запускает женский журнал «DIVA Худеем легко»

17 Травня 2007
16147
17 Травня 2007
15:07

ИД «Картель» запускает женский журнал «DIVA Худеем легко»

16147
ИД «Картель» запускает женский журнал «DIVA Худеем легко»

25 мая издательский дом «Картель» запускает в продажу новый женский ежемесячный журнал «DIVA Худеем легко». Издатель анонсирует его как «первое в Украине издание, раскрывающее секреты грамотного и эффективного похудения». Главный редактор журнала «DIVA Худеем легко» –  Юлия Новгородская.

 

Издание «DIVA Худеем легко» стало продолжением DIVA – первого глянца от «Картеля», первый номер которого вышел этой весной.

 

В тематике журнала, рассчитанного на женщин 25-45 лет, заявлены истории похудения просто читателей и публичных людей, секреты диет знаменитостей, советы по косметологии и фитнес-классы. В «Картеле» предполагают, что тираж нового глянца составит 75 тыс. экземпляров

 

Для справки

 

Группа компаний «Картель» основана в 2001 году. В ИД входят собственные и лицензионные газеты и журналы, в том числе «Деловая столица», «Власть денег», «Вокруг света. Украинское издание», «Гастрономъ Украина», DIVA, «DIVA Худеем легко», а также локальные украинские издания, в частности «Первая Крымская». Годовой совокупный тираж  – 10,824 млн экземпляров.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16147
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду