detector.media
12.01.2010 16:44
У 2010 році «Картель» інвестує в себе до $9 млн

Видавнича група «Картель» цього року планує вкласти у розвиток своїх видань та мережі роздрібної торгівлі пресою до $9 млн. Про це з посиланням на голову правління Валентину Білоусюк зазначив сам «Картель» у прес-релізі. «В 2010 году основной задачей, стоящей перед группой компаний "Картель", станет усиление уже существующих позиций издателя и борьба за лидерство изданий и сетей», - пояснила пані Білоусюк.

 

Як один з напрямків інвестицій розглядається можливість запуску видань-сателітів глянцевих журналів видавництва. З січня вже виходить спецпроект журналу «Худеем легко» - «Худеем вкусно».

 

Щодо прибутку та рекламних надходжень, то підсумки 2009 року компанія зможе підбити орієнтовно потягом місяця. 2010 року вона очікує зростання доходу по глянцю та спеціалізованих виданнях на 10%, по ділових виданнях - на 15%.

 

Серед своїх основних досягнень 2009 року «Картель» називає розширення своєї дистрибуційнойної мережі. Зокрема, у Черкасах мережа «Картелю» злилася з мережею «От и до», завдяки чому кількість торгових точок у місті збільшилася удвічі. Також збільшилася чисельність точок у Києві та Кривому Розі. У Кривому Розі навіть було відкрито перший магазин «Изба читальня», у якому продається преса, книги та супутні товари. Мережа «Кримсоюздрук», що входить до «Картелю», запровадила виїзну торгівлю (трейлери).

 

Ділові видання «Картелю» («Деловая столица» та «Власть денег») 2009 року зберегли свої місця в рейтингу тижневиків TNS, а глянцеві видання - суттєво збільшили аудиторію.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY