ВГ «Картель» випустить щорічник для жінок «Diva. Зодиак»

3 Грудня 2007
38312
3 Грудня 2007
15:37

ВГ «Картель» випустить щорічник для жінок «Diva. Зодиак»

38312
ВГ «Картель» випустить щорічник для жінок «Diva. Зодиак»
Побачив світ новий щорічний журнал Видавничої групи «Картель» «Diva. Зодиак», приурочений до Нового року. Основа журналу – загальні зодіакальні рекомендації, складені українськими астрологами, та практичні поради. Перший номер містить астрономічні, кулінарні та інші рекомендації щодо святкування Нового року.
 
Як повідомляє прес-служба ВГ «Картель», початковий наклад видання обсягом 68 сторінок становить 150 тисяч екземплярів. Журнал розрахований на жіночу аудиторію (віком 18-55 років).
 
2007 року ВГ «Картель» випустило нові видання «Diva» та «Diva. Худеем легко». Готується до випуску «Diva. Будь в форме».
 
Довідка:
ВГ «Картель» – українська медійна група, яка об’єднала в собі видавничий бізнес, «Всеукраїнську передплатну агенцію» та мережу роздрібної торгівлі «Картель-преса». З моменту заснування (2001 рік) ВГ «Картель» вивела на медіаринок України 7 видань: «Деловая столица», «Власть денег», «Вокруг света. Украинское издание», «Гастрономъ», «Diva», «Diva. Худеем легко», «Первая Крымская». Сумарний місячний наклад видань становить 11 млн. 495 тис. екземплярів.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
38312
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду