«Картель» припиняє випуск журналу «Гастрономъ» в Україні

18 Грудня 2008
24447
18 Грудня 2008
09:54

«Картель» припиняє випуск журналу «Гастрономъ» в Україні

24447
«Картель» припиняє випуск журналу «Гастрономъ» в Україні
Видавнича група «Картель» припиняє випуск кулінарного журналу «ГастрономЪ», який видавався за ліцензією російського ВД «Боннієр Паблікейшенз».
 
Як повідомляє прес-служба ВГ «Картель», «Боннієр Паблікейшенз» не погодився на пропозицію групи щодо оптимізації витрат на виробництва журналу та прийняв рішення про відкликання ліцензії.
 
«Ми звернулись до видавничого дому «Боннієр Паблікейшенз» із пропозицією про зміни в журналі та зниження його собівартості. За нашими розрахунками, зниження витрат на поліграфію давало можливість зберегти журнал у звичній для читачів ціновій категорії. На жаль, наша пропозиція не знайшла підтримки в Росії», - цитує прес-служба голову правління ВГ «Картель» Олександра Антонця.
 
«Картель» заявляє, що бере на себе всі зобов’язання журналу «Гастрономъ» перед читачами та рекламодавцями. Передплатникам буде надана можливість замінити журнал будь-яким іншим глянцевим виданням групи. Рекламодавцям запропонують розмістити рекламу в інших виданнях. Скорочення штату у зв’язку з закриттям проекту не планується.
 
За словами заступника голови правління ВГ «Картель» Ольги Лебедєвої, ніша, яку займав «Гастрономъ», залишається для компанії цікавою, тож «Картель» розглядає можливість запуску нового продукту з цієї тематики восени 2009 року.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24447
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
В курсе
5608 дн. тому
Новость для Отара. Интер отказался от выпуска журнала "Чистая прибыль". Об этом было объявлено коллективу редакции. Выпуск журнала прекращен
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду