Ющенко натякає, що «кучмісти» з оточення Тимошенко заважають у справі Ґонґадзе

7 Вересня 2009
20491
7 Вересня 2009
17:14

Ющенко натякає, що «кучмісти» з оточення Тимошенко заважають у справі Ґонґадзе

20491
Ющенко натякає, що «кучмісти» з оточення Тимошенко заважають у справі Ґонґадзе

В оточенні прем'єра Юлії Тимошенко є люди, не зацікавлені в розслідуванні справи про вбивство журналіста Георгія Ґонґадзе, пише «Українська правда».

 

Ці люди раніше працювали на екс-президента Леоніда Кучму, заявив президент Віктор Ющенко в інтерв'ю німецькому тижневику «Der Spiegel».

 

«Існують люди в оточенні прем'єр-міністра, які не зацікавлені в проведенні розслідування, тому що вони раніше працювали на президента Кучму, за правління якого і відбулося вбивство», - заявив він, коментуючи хід справи Ґонґадзе.

 

На зауваження, що правда у резонансній справі з'являється «дольками», і завжди тоді, коли хтось розраховує отримати від цього політичні дивіденди, Ющенко сказав журналісту: «Ваше враження оманливе».

 

«Президент не має права контролювати судовий розгляд. Але розкриття вбивства Гонгадзе - для мене справа честі», - запевнив Ющенко, цитує його прес-служба.

 

«Ми вже «осушили багато боліт»: три особи, які були безпосередньо задіяні у вбивстві, вже осуджені. І я цим пишаюся», - сказав президент.

 

«Тепер треба знайти замовника. Головного свідка, генерала (Олексія Пукача), якого ми зараз заарештували, ми мусимо цілодобово охороняти, щоб ніхто йому не помстився», - наголосив Ющенко.

 

«Українська правда», «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20491
Читайте також
11.03.2010 12:21
Олександр Народецький, «Радіо Свобода»
31 419
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду