detector.media
07.09.2009 17:14
Ющенко натякає, що «кучмісти» з оточення Тимошенко заважають у справі Ґонґадзе

В оточенні прем'єра Юлії Тимошенко є люди, не зацікавлені в розслідуванні справи про вбивство журналіста Георгія Ґонґадзе, пише «Українська правда».

 

Ці люди раніше працювали на екс-президента Леоніда Кучму, заявив президент Віктор Ющенко в інтерв'ю німецькому тижневику «Der Spiegel».

 

«Існують люди в оточенні прем'єр-міністра, які не зацікавлені в проведенні розслідування, тому що вони раніше працювали на президента Кучму, за правління якого і відбулося вбивство», - заявив він, коментуючи хід справи Ґонґадзе.

 

На зауваження, що правда у резонансній справі з'являється «дольками», і завжди тоді, коли хтось розраховує отримати від цього політичні дивіденди, Ющенко сказав журналісту: «Ваше враження оманливе».

 

«Президент не має права контролювати судовий розгляд. Але розкриття вбивства Гонгадзе - для мене справа честі», - запевнив Ющенко, цитує його прес-служба.

 

«Ми вже «осушили багато боліт»: три особи, які були безпосередньо задіяні у вбивстві, вже осуджені. І я цим пишаюся», - сказав президент.

 

«Тепер треба знайти замовника. Головного свідка, генерала (Олексія Пукача), якого ми зараз заарештували, ми мусимо цілодобово охороняти, щоб ніхто йому не помстився», - наголосив Ющенко.

 

«Українська правда», «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY