Черновецький вирішив доповнити пам'ятник Ґонґадзе меморіалом

4 Лютого 2009
13426
4 Лютого 2009
09:08

Черновецький вирішив доповнити пам'ятник Ґонґадзе меморіалом

13426
Черновецький вирішив доповнити пам'ятник Ґонґадзе меморіалом
Мер Києва Леонід Черновецький оголосив конкурс на найкращий проект меморіалу пам’яті Георгію Ґонґадзе, повідомляє газета «Хрещатик».
 
Першу премію у 80 тисяч гривень за скульптурну композицію, що переможе, мер виділить із власних коштів. Центральною фігурою меморіалу повинен бути пам’ятник, встановлений у сквері біля музею Марії Заньковецької 22 грудня 2008 року.
 
Нагадаємо, проти встановлення пам’ятника виступили рідні Георгія та головний редактор «Української правди» Олена Притула. Натомість Леонід Черновецький під час відкриття пам’ятника заявив про намір заснувати премію та стипендію імені Ґонґадзе, а також зустрічатись біля монументу із молодятами.
 
«Я зроблю все від мене залежне, щоб до цього пам’ятника приходило якомога більше людей, — сказав пан Черновецький. — Я схиляю голову перед цією людиною. Він зробив для України дуже багато. Він своїм життям заплатив за те, щоб нині ми жили у вільній країні».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13426
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду