Головним редактором UBC призначено Олега Арестархова

21 Липня 2009
18750
21 Липня 2009
10:51

Головним редактором UBC призначено Олега Арестархова

18750
Головним редактором UBC призначено Олега Арестархова

Колективу телеканалу UBC представили нового головного редактора. Ним став Олег Арестархов, який до цього, за інформацією «Детектор медіа», працював у робочій групі із запуску нішевих телеканалів ТРК «Україна».

 

Раніше пан Арестархов працював у тижневику «Бізнес», газетах «Дело» та «Вечірній Київ», потім брав участь у розробці проекту ділового видання для ЗАТ «Сьогодні мультимедіа», запуск якого було відкладено на невизначений термін.

 

Генеральний директор UBC Олександр Саломаха сказав ТК, що нічого не знає про призначення головного редактора, до вересня перебуває у відпустці і «не цікавиться справами каналу». Пан Саломаха також сказав, що після відпустки планує повернутися на канал, однак, за неофіційною інформацією ТК, на UBC можливі подальші кадрові зміни.

 

Нагадаємо, у березні посаду головного редактора телеканалу залишила Наталка Прудка, після якої виконуючим обов'язки головного редактора була Світлана Пустовойтенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18750
Читайте також
24.12.2008 11:39
Юліан Зарембовський, для «Детектор медіа»
15 814
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Stars
5197 дн. тому
На сколько я знаю, Арестархов ушел из "Вечернего Киева" из за цензуры со стороны Казбека - ему предолжили активно попиарить на страницах ВК Леню Космоса и поопускать Кличка, Пилипишина и Тимошенко. Он отказался это делать - написал заявление. Колектив грит - что это нормальный чел.
Igor
5315 дн. тому
Я работаю на канале два года. При нем канал имел шанс. Жаль, что он ушел. Арест - абсолютно нормальный чувак. Его уважают на рынке. Он никогда никого не пресует. Спокойно делает свою работу. Он знает как общаться с журналистами и знает, что такое качественная журналистика. А этот клан -Алексеев и Обувайла никому не дадут сделать канал. Потому что, у них всесте с их дружком Саламахой задача другая - немного подворовать. Арестрахов не телевизионщик, и он этого сразу не скрывал. Но, хочу заметить, что через 2 недели были запущены нормальные деловые новости. А сейчас при Саламахе - канал опять мягко говоря г...но. Тошно смотреть, на эту постную ф...ню.
vasja
5332 дн. тому
Еще арестархов участвовал в дерибане киевского медиахолдинга. Этого хапугу там до сих пор поминают "незлим тихим словом". Рядом с ним всегда темная и мерзкая личность = Руслан Малашенко.
vasja
5332 дн. тому
арестархов вошел в помещение, где был собран для его представления коллектив UBC. Первое предложение, которое прозвучало из его уст выглядело так: "Всех, кому что не нравится Я буду увольнять". Спустя две недели безделья на телеканале Арестархов скромно поинтересовался у меня: "А что такое синхрон? Потом: А что такое БЗ? А что означает слово кор(за кадром)? Выяснилось, что о ТВ он знает на уровне обывателя. Еще через две недели "главный редактор - и.о.генерального директора" арестархов стал нас поучать, как нужно ПРАВИЛЬНО работать на телевидении.
Так себе
5392 дн. тому
Что писать когда нечего говорить :-)
benson
5392 дн. тому
Йохо-хо!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду