Наталка Прудка пішла з UBC

17 Березня 2009
3044
17 Березня 2009
10:42

Наталка Прудка пішла з UBC

3044
Наталка Прудка пішла з UBC

Наталка Прудка звільнилася з посади головного редактора телеканалу UBC. Цю інформацію ТК підтвердив генеральний директор каналу Олександр Саломаха.

 

«Це було наше спільне рішення. У пані Прудкої з'явилось багато роботи по «Енергоатому», де вона також працює чи то помічником, чи то консультантом, і  це впливало на виконання її обов'язків. Їй не вистачало часу, аби працювати на двох роботах одночасно, тож вона вибрала для себе більш престижне і вигідне місце», - так пояснив причину звільнення Наталки Прудкої пан Саломаха.

 

Натомість, за словами Наталки Прудкої, причиною звільнення стало те, що у неї з керівництвом каналу різні погляди на те, яким має бути бізнес-канал. Також вона спростувала інформацію, що буцімто працює в «Енергоатомі».

 

«Ми на UBC планували кілька спільних проектів з енергетиками, зокрема і з «Енергоатомом», але я щодня приходила на роботу на канал, ніде за сумісництвом не працювала», - уточнила вона.

 

Зараз пані Прудка продовжує роботу над документальним фільмом про енергетичну ситуацію в Україні, при цьому завважує, що є фактично безробітною.

 

Хто надалі обійматиме посаду головного редактора UBC, поки що невідомо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3044
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
bahus
5340 дн. тому
Все это вранье! Мне лично Наталка Прудка рассказывала, что ей пришлось уйти из-за того, что Саламаха не платил обещанных денег. Саламаха, - хапуга и брехун.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду