Засідання Нацради не відбулося: не з’явилися Шевченко, Курус та Плаксюк

10 Червня 2009
21305
10 Червня 2009
12:46

Засідання Нацради не відбулося: не з’явилися Шевченко, Курус та Плаксюк

21305
Засідання Нацради не відбулося: не з’явилися Шевченко, Курус та Плаксюк

Засідання Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, призначене на 10 червня, не відбулося. Як оголосив перший заступник голови Нацради та виконувач обов'язків голови Андрій Мирошніченко, офіційна причина скасування засідання  - відсутність кворуму: на призначений час не з'явилися члени Національної ради Віталій Шевченко, Ігор Курус і Юрій Плаксюк.

 

За словами пана Мирошніченка, він має письмове пояснення від Юрія Плаксюка, який напередодні написав заяву про те, що він не візьме участі в засіданні «у зв'язку з порушенням моїх прав у підготовці питань». У пояснювальній записці, доданій до заяви, ідеться про пропозиції Юрія Плаксюка до змін методики ліцензійного збору. Щодо відсутності на засіданні Віталія Шевченка та Ігоря Куруса, то пан Мирошниченко обмежився коментарем: «Офіційних документів з цього приводу в мене немає».

 

Віталій Шевченко та Ігор Курус у розмові з ТК висловили здивування відсутністю кворуму, а пан Шевченко пояснив свою неявку «поважними причинами».

 

«Національна рада приносить вибачення керівникам телерадіоорганізацій,  питання яких мали розглядатися сьогодні, за незручності. Про дату проведення наступного засідання  їх буде повідомлено додатково», - ідеться у повідомленні прес-служби регуляторного органу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21305
Теги:
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
спостережливий
5435 дн. тому
ВІталій Федорович із Курусом і далі "граються"... То у відставку, то в неявку... Ну як діти, їй право.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду