detector.media
10.06.2009 12:46
Засідання Нацради не відбулося: не з’явилися Шевченко, Курус та Плаксюк

Засідання Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, призначене на 10 червня, не відбулося. Як оголосив перший заступник голови Нацради та виконувач обов'язків голови Андрій Мирошніченко, офіційна причина скасування засідання  - відсутність кворуму: на призначений час не з'явилися члени Національної ради Віталій Шевченко, Ігор Курус і Юрій Плаксюк.

 

За словами пана Мирошніченка, він має письмове пояснення від Юрія Плаксюка, який напередодні написав заяву про те, що він не візьме участі в засіданні «у зв'язку з порушенням моїх прав у підготовці питань». У пояснювальній записці, доданій до заяви, ідеться про пропозиції Юрія Плаксюка до змін методики ліцензійного збору. Щодо відсутності на засіданні Віталія Шевченка та Ігоря Куруса, то пан Мирошниченко обмежився коментарем: «Офіційних документів з цього приводу в мене немає».

 

Віталій Шевченко та Ігор Курус у розмові з ТК висловили здивування відсутністю кворуму, а пан Шевченко пояснив свою неявку «поважними причинами».

 

«Національна рада приносить вибачення керівникам телерадіоорганізацій,  питання яких мали розглядатися сьогодні, за незручності. Про дату проведення наступного засідання  їх буде повідомлено додатково», - ідеться у повідомленні прес-служби регуляторного органу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY