Юрій Плаксюк звільнився з Нацради за власним бажанням

14 Квітня 2010
29982
14 Квітня 2010
16:30

Юрій Плаксюк звільнився з Нацради за власним бажанням

29982
Юрій Плаксюк звільнився з Нацради за власним бажанням

Юрій Плаксюк написав заяву про звільнення за власним бажанням з посади члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, і вона буде задоволена. Про це на засіданні 14 квітня повідомив голова Нацради Володимир Манжосов. Відтак, це засідання було останнім, у якому брав участь пан Плаксюк.

 

Юрій Плаксюк подякував апарату за роботу й відзначив: яким би не був склад Національної ради, він працює на забезпечення державних інтересів.

 

Як повідомляла ТК, 1 квітня Верховна Рада за поданням прем'єр-міністра Миколи Азарова обрала Юрія Плаксюка головою Державного комітету телебачення та радіомовлення. Після цього в парламенті були зареєстровані чотири постанови про звільнення членів Нацради, в тому числі і Юрія Плаксюка. Однак він вирішив не чекати звільнення постановою Верховної Ради та написав заяву.

 

Тепер в Нацраді з 8-ми залишилося 6 членів - граничне число для кворуму. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29982
Читайте також
08.10.2010 10:22
Аркадій Музичук, «День»
28 244
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду