КРУ нарахувало порушень у ТРК «Київ» на 3 млн гривень

3 Червня 2009
5547
3 Червня 2009
11:34

КРУ нарахувало порушень у ТРК «Київ» на 3 млн гривень

5547
КРУ нарахувало порушень у ТРК «Київ» на 3 млн гривень

Контрольно-ревізійне управління в місті Києві перевірило Державне комунальне підприємство «Телерадіокомпанія "Київ"» та виявило порушення на суму 3,08 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба КРУ. 

Ревізія тривала з 1 листопада 2007 по 1 березня 2009 року. За інформацією КРУ, ревізори з'ясували, що через установлення посадових окладів у штатних розписах без урахування розміру мінімальної заробітної плати та коригування її на коефіцієнт граничних розмірів, із місцевого бюджету одержано  зайвих 301,53 тис. гривень. Також компанія завищила потребу в бюджетних коштах на 2009 рік у сумі 1,46 млн грн., через те що до бюджетного запиту було включено небюджетні зобов'язання щодо отриманих послуг із трансляції сигналу та охорони. До того ж, за рахунок фінансування 2009 року погашено небюджетні зобов'язання 2008 року в сумі 1,27 млн грн., що теж є порушенням ведення фінансово-господарської діяльності. 

Під час інвентаризації КРУ встановило недостачу комп'ютерної техніки на суму 25,7 тис. грн. Окрім цього, телекомпанія, за інформацією управління,  зайво витратила 4 тис. грн. через те, що Концерн радіомовлення, радіозв'язку та телебачення до актів виконаних робіт включив оплату за час профілактичних робіт. Також працівники КРУ з'ясували, що телерадіокомпанія безпідставно витратила 3,7 тис. грн. на оплату послуг із оренди приміщень. 

Прес-служба КРУ повідомляє, що за порушення у веденні фінансово-господарської діяльності чотирьох посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 164-2 КУпАП та складено один протокол за ст. 164-12 КУпАП, який направлено на розгляд до суду. Матеріали контрольного заходу передано до прокуратури Печерського району Києва. 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5547
Теги:
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кий
5443 дн. тому
И что-то так маловато то украли :(
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду