ТРК «Київ» запускає програму «Кулуари з Ольгою Гафіатуловою»

16 Квітня 2009
18380
16 Квітня 2009
13:36

ТРК «Київ» запускає програму «Кулуари з Ольгою Гафіатуловою»

18380
ТРК «Київ» запускає програму «Кулуари з Ольгою Гафіатуловою»

26 квітня на телеканалі «Київ» стартує програма про світське життя «Кулуари з Ольгою Гафіатуловою», повідомляє газета «Хрещатик».

 

26-хвилинна програма виходитиме щонеділі о 19.50. Ведуча програми - студентка факультету журналістики, що працювала журналістом інформаційної служби ТРК «Київ». За її словами, вона сама вигадала концепцію програми та запропонувала її керівництву каналу.

 

«Завданням програми є не просто висвітлення світських подій. У житті успішних, розумних, неординарних людей завжди щось відбувається - вирує, будується, руйнується, вибухає. Принаймні цікаво вже це. І повірте, ми говоритимемо про все, з усіма і всім. А найголовніше те, що в таких персон - селебриті - є чого повчитися. Сподіваюся, глядач візьме від них щось корисне для себе», - цитує газета ведучу проекту. «Детектор медіа» вона повідомила, що в кожному випуску програми висвітлюватимуться дві або більше подій світського життя Києва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18380
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Zayas
5451 дн. тому
Черговий "треттєгатунковий" клон...
s
5492 дн. тому
Без редких фамилий... да как же....-они сами по себе признак сноровистости,определенного забытья правил, сексизм гиперболизированного свойства( яка" розплетена коса"- а паранджа ей не нужна?)))Фу.И идеология трех куриц и двух гееев не нужна.
зашла
5493 дн. тому
Судя по фамилии ведущей, она из плеяды Джангировых-Бектурсуновых? Востока, захватившего "Киев"???
www
5495 дн. тому
обложка плейбоя
Fob
5495 дн. тому
Уже поперек горла псевдоистории наших псевдозвезд...
)))
5495 дн. тому
Вот, накропал бессонной ночью стишата: " я помню чудное мгновенье, передо мной явилась ты..." ЧТО? Уже написано? Неким Пушкиным??? Какой удар со стороны классика....
интер
5495 дн. тому
Как свежо, как небанально! Сама, говорит, выгадала концепцию.... Девушка не пробовала смотреть "Позаочи" с Литвиненко на ИНТЕРЕ, нет? И никто не посоветовал? Никогда не поздно исправить пробел в образовании.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду