ТРК «Київ» перепросить депутатів за те, що перебила трансляцію з Київради «Посольством Божим»

2 Квітня 2009
9287
2 Квітня 2009
16:20

ТРК «Київ» перепросить депутатів за те, що перебила трансляцію з Київради «Посольством Божим»

9287
ТРК «Київ» перепросить депутатів за те, що перебила трансляцію з Київради «Посольством Божим»

Виконувач обов'язків директора ТРК «Київ» Дмитро Джангіров вважає появу в ефірі телеканалу фрагменту зі святкування 15-ї річниці церкви «Посольство Боже» під час сьогоднішньої трансляції сесії Київради ефірним збоєм. Про це повідомляє прес-служба умовного Київського медіахолдингу.

 

«Технічний збій у прямій трансляції сесії Київради стався виключно через те, що запланована на перерву в засіданні Київради трансляція святкування 15-ї річниці церкви "Посольство Боже" з технічних причин вийшла трохи раніше, але після усунення ефірного збою пряме мовлення було відразу ж відновлено. Телекомпанія "Київ" приносить вибачення депутатам Київради за ефірну накладку», - заявив Дмитро Джангіров.

 

За словами радника Київського міського голови Казбека Бектурсунова, на керівництво телеканалу «Київ» буде накладено стягнення за відсутність трансляції сьогоднішньої сесії Київради у прямому ефірі протягом 20 хвилин.

 

Керівник ТРК «Київ» також повідомив, що він готовий особисто відзвітувати про причини технічного збою перед депутатським корпусом Київради на наступному сесійному засіданні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9287
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Горячофф
5508 дн. тому
Это не было случайностью!
хм
5509 дн. тому
круто ТРК живет. делает прямые эфиры уже с прессух. 5-й - отстой уже
Знайка
5509 дн. тому
Уволят программного режиссёра и хватит... Вопрос в другом, почему за деньги киевлян происходит многокамерная съёмка таких пресконференций. Если внимательно смотреть мониторинг, то трансляция пресс-конференции была в прямом эфире. Отлично живёте г-дин Джангиров......
Robin
5509 дн. тому
Стягнення! Уйдет зарплата за март месяц, жаль :)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду