Депутати Київради не прийняли вибачень Джангірова і просять його звільнити

3 Квітня 2009
9820
3 Квітня 2009
07:46

Депутати Київради не прийняли вибачень Джангірова і просять його звільнити

9820
Депутати Київради не прийняли вибачень Джангірова і просять його звільнити

Фракції блоків Віталія Кличка і Володимира Литвина в Київській міській раді виступають за звільнення виконувача обов'язків генерального директора комунальної телекомпанії «Київ» Дмитра Джангірова.

 

Про це у четвер на сесії Київради сказали голова фракції БЛ Валерій Мошенський і заступник голови фракції Блоку Кличка Наталія Новак, повідомляє proUA.

 

Підставою для цієї заяви стало те, що у четвер близько 12:00, коли ТРК «Київ» проводила пряму трансляцію сесії Київради, трансляція припинилася і замість неї почалася трансляція святкування 15-річчя церкви «Посольство Боже».

 

Коли депутати зауважили припинення трансляції сесії, секретар Київради Олесь Довгий закликав керівництво телекомпанії відновити її, а Джангірова – відзвітувати перед депутатами про причини перебоїв у трансляції.

 

Близько 12:20 телекомпанія відновила трансляцію сесії, а в кінці засідання Довгий зачитав депутатам звернення Джангірова, в якому той пояснив припинення трансляції сесії технічним збоєм і приносив вибачення депутатам.

 

Проте це пояснення Джангірова не задовольнило представників Блоків Кличка і Литвина, які вважають припинення трансляції умисною дією, а не звичайним збоєм.

 

У зв'язку з цим Новак і Мошенський закликали Київраду зменшити фінансування діяльності телекомпанії, передбачене міськбюджетом на 2009 рік. Довгий пообіцяв, що питання розглядатиметься на погоджувальній раді.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9820
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
bart
5503 дн. тому
в таком случае кто будет думать за этих тупых людей?
RusJa
5503 дн. тому
Джангирова и Казбека давно пора уволить.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду