«Тиждень моди з Дар’єю Шаповаловою» виходитиме на ТОНІСі

1 Квітня 2009
32912
1 Квітня 2009
18:00

«Тиждень моди з Дар’єю Шаповаловою» виходитиме на ТОНІСі

32912
«Тиждень моди з Дар’єю Шаповаловою» виходитиме на ТОНІСі

З 5 квітня програма «Тиждень моди з Дар'єю Шаповаловою» виходитиме на телеканалі ТОНІС. Про це повідомляє прес-служба умовного київського медіахолдингу.

 

Генеральний директор телекомпанії Дмитро Тузов наголошує, що на сьогодні тривають переговори і підшукується місце в сітці для цієї програми.

 

За інформацією прес-служби КМХ, наразі програма виходить на ТРК «Київ», Maxxi TV та «Інтер+».

 

Окрім цього, стартує й нова рекламна кампанія проекту: окрім анонсів буде зовнішня реклама, реклама у пресі та на рідкокристалічних моніторах у вагонах метро, а також на плазмах у торгових центрах Києва. «Ми, як завжди, відрізняємося не кричущою самоподачею, а рівнем професіоналізму нашої команди», - каже режисер програми Світлана Ліщинська.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32912
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
алла
5508 дн. тому
так в котором часу выходит?
глядач
5508 дн. тому
я нездійсненно рада побачити улюблену передачу на ТОНІСІ. це, дійсно, зручний час для перегляду. щасти Вам!
direktor
5510 дн. тому
Который по счету режиссер? Запускали- то программу совсем другие люди, а "слизнуть" готовый и накатаный "пилот" большого ПРОФЕССИОНАЛИЗМА и ума не надо. Кстати,это казбек что-ли профессионал? В чем???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду