Валерій Ткачук став генеральним продюсером ТРК «Терра-ТВ»

10 Квітня 2009
7532
10 Квітня 2009
12:03

Валерій Ткачук став генеральним продюсером ТРК «Терра-ТВ»

7532
Валерій Ткачук став генеральним продюсером ТРК «Терра-ТВ»

Екс-директор ТРК «Київ» Валерій Ткачук став генеральним продюсером ТРК «Терра-ТВ». Своїм першочерговим завданням як генерального директора він бачить створення стратегії каналу.

 

«Ми хочемо вибудувати фундамент міського каналу, альтернативного існуючим "Сіті" та ТРК "Київ". Наше головне гасло - "Місто як воно є". Ми хочемо показати киянам не тільки позитив, що є в місті, а й негатив, а також причини його виникнення», - сказав Валерій Ткачук.

 

Генеральний продюсер також зауважив, що телепроект «Терра-ТВ» не політичний. «Ми розраховуємо на глядача, який хотів би дізнатися, що насправді відбувається в столиці, - каже Ткачук. - Я хотів би, щоб наш телеканал був схожий на газету "Вечірній Київ" кінця 80-х, коли нею зачитувалися мільйони киян».

 

Щодо планів Валерій Ткачук розповів, що розробляються нові проекти і восени канал вийде в оновленому вигляді. Наразі телеканал шукає благодійників, щоб розпочати супутникове мовлення.

 

Колишній генеральний продюсер «Терри-ТВ» Віктор Підлісний очолив програмну дирекцію телеканалу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7532
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
кукса
5500 дн. тому
А что это за несчастье-канал такой?не тот ли,что типа холдинг Васильева?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду