Компанія The Marker запускає безкоштовну газету «Точка»

27 Травня 2009
17483
27 Травня 2009
09:43

Компанія The Marker запускає безкоштовну газету «Точка»

17483
Компанія The Marker запускає безкоштовну газету «Точка»

19 червня компанія The Marker випустить перший номер нової безкоштовної газети «Точка».

 

Виданя виходитиме тиражем 100 тисяч примірників на 16 шпальтах формату В3 (кольори 4+1, можливе комбінування газетного та глянцевого паперу, а в перспективі - перехід на повно колірний друк). У вересні заплановане збільшення тиражу до 150 тисяч примірників. Газету позиціонують як «сімейну», розраховану на широку аудиторію. Вона міститиме споживчі рубрики (здоров'я, авто, фінанси, нерухомість), дитячу сторінку, інтерв'ю, телепрограму, афішу та спортивну аналітику.

 

У перші місяці газета виходитиме щоп'ятниці та поширюватиметься у Києві в ранкові години в 50-ти точках. Надалі заплановане збільшення періодичності до 3-5 разів на тиждень.

 

Як повідомили ТК в компанії The Marker, проект реалізовується спільно з профільним ізраїльським інвестором (назва компанії не оголошується), який має декілька успішних газетних проектів, зокрема й безкоштовний. За словами генерального директора The Marker Марини Колесникової, вихід газети на самоокупність запланований за 1,5 роки.

 

Компанія The Marker займається наданням консалтингових і маркетингових послуг, зокрема співпрацює з холдингом Evolution Media. Засновником компанії є Ірина Андрющенко - в минулому перший віце-президет холдингу «Медіа інвест груп».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17483
Читайте також
17.04.2009 10:05
Мар'яна Закусило
43 069
30.03.2009 11:26
Нина Краснова, «Комментарии»
13 292
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
lzfmgoljg
5450 дн. тому
Эх, продолжаем, коллеги, "осваивать бюджеты". Я рад, что когда-то это закончится и людей, которые умеют "осваивать бюджеты" сменят те, кто умеет делать бизнес на качественных медиа.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду